1. Haberler
  2. Magazin
  3. Hadise’nin ‘Esas Oğlan’ Dizisi ve Aşk İddiaları

Hadise’nin ‘Esas Oğlan’ Dizisi ve Aşk İddiaları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hadise’nin ‘Esas Oğlan’ Dizi Deneyimi ve Aşk İddiaları

Hadise'nin 'Esas Oğlan' Dizi Deneyimi ve Aşk İddiaları

Ünlü şarkıcı Hadise, ilk oyunculuk deneyimini yaşadığı ‘Esas Oğlan’ dizisiyle gündeme geldi. Diziye dair yapılan paylaşımlar, özellikle yönetmen Şenol Sönmez ile yaşadığı aşk iddialarıyla dikkat çekti. Hadise, sosyal medya hesabından dizinin tanıtımını yayınlayarak hayranlarını heyecanlandırdı.

Dizinin tanıtımında yer alan sevişme sahnesi, kısa sürede sosyal medyada büyük bir yankı uyandırdı. Hayranları, Hadise’nin performansını övgüyle karşıladı ve sosyal medya platformlarında “Adın gibi olaysın”, “Mükemmelsin”, “Çok iyi görünüyorsun”, “Yandı burası” gibi yorumlarla destek verdiler.

Hadise'nin 'Esas Oğlan' Dizisi ve Aşk İddiaları

8 BÖLÜM İÇİN 10 MİLYON TL

Hadise’nin, 8 bölümlük bu dizi için 10 milyon TL değerinde bir anlaşma yaptığı iddia edildi. Dizi, Cuma günleri bir dijital platformda izleyiciyle buluşacak. Senaryosu, aşk hayatında zorluklar yaşayan ve birbirlerinden tamamen farklı olan iki kadının, doğru erkeği bulma yolculuklarını konu alıyor.

Hadise'nin 'Esas Oğlan' Dizisi ve Aşk İddiaları

Dizide Hadise ve Seda Bakan’ın yanı sıra, önemli oyunculardan oluşan bir kadro da yer alıyor. Bu isimler arasında Şükrü Özyıldız, Serhat Teoman, Ali İhsan Varol, Ali Yoğurtçuoğlu, Bestemsu Özdemir, Burak Yörük, Cemal Hünal, Ekin Mert Daymaz, Fırat Çelik, Gürgen Öz, İsmail Demirci, Kubilay Aka, Özgün Çoban, Rıza Kocaoğlu, Yağız Can Konyalı ve Yılmaz Bayraktar gibi isimler bulunuyor.

Kaynak: Sözcü

Hadise’nin ‘Esas Oğlan’ Dizisi ve Aşk İddiaları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!