1. Haberler
  2. Dünya
  3. Hamaney’in İbranice Hesabı X’te Askıya Alındı

Hamaney’in İbranice Hesabı X’te Askıya Alındı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hamaney’in İbranice Hesabı Askıya Alındı

Sosyal medya platformu X, İran’ın önde gelen liderlerinden Ayetullah Ali Hamaney’in geçtiğimiz gün açtığı İbranice hesabını askıya aldı. Bu durum, platformun kullanıcıları arasında şaşkınlık yarattı.

Hamaney’in X üzerindeki İbranice hesabına erişmeye çalışan kullanıcılar, “Hesap askıya alındı. X, platformun kurallarını ihlal eden hesapları askıya alır.” uyarısıyla karşılaştılar. Hamaney, Farsça, Türkçe, İngilizce, Urduca ve İspanyolca gibi birçok farklı dilde aktif hesaplara sahipken, diğer dillerdeki hesaplarının hala açık olduğu gözlemlendi.

Hamaney, İbranice hesabını açtıktan kısa bir süre sonra, bir konuşmasından alıntı yaparak “Siyonist rejimin İran’a karşı hesap hatası var. Bu bozulmalı. İran’ın gücünü, kabiliyetini ve iradesini hala tam olarak anlayamadılar. Bunu onlara anlatmamız lazım.” ifadelerini paylaştı. Bu sözler, İsrail’in devlet televizyonu KAN dahil olmak üzere birçok İsrail medya kuruluşu tarafından geniş bir şekilde yayımlandı.

X veya Hamaney’in ofisinden konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi. Daha önce de ABD merkezli sosyal medya platformu X, İran liderinin hesaplarını birkaç kez geçici olarak askıya almıştı.

Kaynak: Sözcü

Hamaney’in İbranice Hesabı X’te Askıya Alındı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!