1. Haberler
  2. Magazin
  3. Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in Aşk Hikayesinin Son Gelişmeleri

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in Aşk Hikayesinin Son Gelişmeleri

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in Aşk Hikayesi

‘Sen Çal Kapımı’ dizisinde başrolü paylaşan Hande Erçel ve Kerem Bürsin, set arkası arkadaşlıklarını romantik bir ilişkiye dönüştürmüşlerdi. Ancak bu güzel aşk, beklenmedik bir şekilde sona ermişti. Hande Erçel’in Hakan Sabancı ile yeni bir ilişkiye başlamasının ardından, Kerem Bürsin’in de gönlünü ünlü iş insanı Sakıp Sabancı’nın torunu Melisa Tapan’a kaptırdığı geçtiğimiz günlerde ortaya çıktı. İkilinin aşkının ne zaman başladığı ise merak konusu oldu.

“6 AY OLDU”

Kerem Bürsin’in yakın arkadaşı Yasemin Özilhan, ünlü çiftle ilgili olarak ‘Aramızda Kalmasın’ muhabirine açıklamalarda bulundu. Özilhan, “Bu ilişki yeni değil, tam 6 ay oldu. İkili, ilişkilerini gizli tutmayı başardılar ama sonunda bu durum ortaya çıktı. Kerem yoğun iş temposu nedeniyle henüz Melisa ile daha fazla bir araya gelemediklerini belirtti. Fakat Kerem oldukça mutlu ve keyfi yerinde” dedi.

Bu gelişmeler, hayranları arasında büyük bir heyecan yaratırken, Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in yeni ilişkileri hakkında daha fazla bilgi edinmek için herkes merakla beklemeye başladı.

Kaynak: Sözcü

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in Aşk Hikayesinin Son Gelişmeleri
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!