1. Haberler
  2. Magazin
  3. Hande Erçel’in Yeni Pozları ve Hakan Sabancı ile İlişkisi

Hande Erçel’in Yeni Pozları ve Hakan Sabancı ile İlişkisi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hande Erçel’in Yeni Pozları Gündem Oldu

Hande Erçel'in Yeni Pozları Gündem Oldu

Son dönemde Hakan Sabancı ile yaşadığı aşk ile magazin dünyasının ilgi odağı haline gelen Hande Erçel, bu kez de verdiği etkileyici pozlarla dikkat çekiyor. Ayna karşısında verdiği pozlar, sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük beğeni topladı. İşte Hande Erçel’in Yeni Kareleri

İlişkilerinde Sessizlik Yeminleri Sürüyor

İlişkilerinde Sessizlik Yeminleri Sürüyor

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü’ndeki eğitimini başarıyla tamamlamak üzere tekrar kayıt yaptıran ünlü oyuncu Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Hakan Sabancı ile birlikte Etiler’de görüntülendi. Çift, mekânın kapısına araçlarını çağırarak çıkış yapmayı planladı. Ancak, gazetecilerin varlığını fark ettiklerinde geri adım atarak çıkış yapmaktan vazgeçtiler.

Hande Erçel'in Yeni Pozları ve Hakan Sabancı ile İlişkisi

Sonunda pes eden ikili, araçlarını tekrar kapıya çağırdı. Basın mensuplarının yönelttiği soruları ise her zamanki gibi yanıtsız bırakarak sessiz bir şekilde araçlarına binmeyi tercih etti. Bu durum, çiftin ilişkileri hakkında merak edilen soruların yine cevapsız kalmasına neden oldu.

Yeni Proje Müjdesi

Yeni Proje Müjdesi

Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir NBA maçının ardından yeni projeleri hakkında heyecan verici açıklamalarda bulundu. Güzel oyuncu, “Çok yakın zamanda güzel bir haber vereceğim. Netleşsin, konuşuruz.” diyerek hayranlarına yeni projelerinin sinyalini verdi.

Hande Erçel’in Yeni Pozları ve Hakan Sabancı ile İlişkisi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!