1. Haberler
  2. Spor
  3. Havalı Silahlar Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye’nin Tarihi Altın Madalyası

Havalı Silahlar Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye’nin Tarihi Altın Madalyası

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Havalı Silahlar Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde Tarihi Başarı

Havalı Silahlar Avrupa Şampiyonlar Ligi Havalı Tabanca takım finalinde, ev sahibi Sırbistan’ı 3-1 mağlup eden milli sporcularımız Yusuf Dikeç ve Şimal Yılmaz, altın madalyanın sahibi olmayı başardı. Bu büyük başarı, Sırbistan’ın başkenti Belgrad‘da gerçekleştirilen şampiyonanın en heyecan verici anlarından birini oluşturdu.

Yarına kadar sürecek olan bu prestijli etkinlikte, Havalı Silahlar Avrupa Şampiyonlar Ligi Havalı Tabanca Takım yarı finalinde milli sporcularımız Yusuf Dikeç, Buğra Selimzade, Şevval İlayda Tarhan ve Şimal Yılmaz mücadele etti. Yarı finalde, Almanya ile karşılaştıkları maçta 2-2 beraberlik sağlandıktan sonra, düello maçına geçen Dikeç ve Yılmaz, rakiplerine karşı 16-2’lik bir skorla galip gelerek altın madalya maçına çıkma hakkını elde etti.

Finalde, Sırbistan ile karşılaşan milli sporcularımız, gösterdikleri üstün performansla 3-1’lik bir galibiyet alarak altın madalyayı kazandı. Bu başarı, Türkiye’nin uluslararası arenada elde ettiği önemli bir zafer olarak kaydedildi.

Bu zaferin ardından, milli takımımız ve sporcularımız, ülkemizi en iyi şekilde temsil etmenin ve uluslararası alanda başarılı olmanın gururunu yaşıyor.

Havalı Silahlar Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye’nin Tarihi Altın Madalyası
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!