1. Haberler
  2. Gündem
  3. Hayvan Hakları Savunucularından Gebze’deki Barınağa Tepki

Hayvan Hakları Savunucularından Gebze’deki Barınağa Tepki

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hayvan Hakları Savunucularından Tepkiler

Hayvan Hakları Savunucularından Tepkiler

Gebze Belediyesi’ne ait hayvan barınağının önünde, dün çöp konteynerinde ölü olarak bulunan çok sayıda köpek ve kedinin durumu, toplumda büyük bir infial yarattı. Hayvan hakları savunucuları, bu acı olayın ardından barınak önünde bir araya gelerek tepkilerini dile getirdiler. Kalabalık bir grup oluşturan savunucular, adalet talep etmek için toplandı.

“Hayvanlar Ölürken Neredeydiniz?”

Hayvanseverler, “Çocuklar öldürülürken, istismara uğrarken, hayvanlar katledilirken neredeydiniz?” gibi sert ifadelerle tepkilerini gösterdiler. Bu trajik olayın yaşandığı barınağa bağlı olan belediyeye karşı duyulan öfke, katılımcılar tarafından dile getirildi. Ayrıca, olayın ciddiyetine dikkat çekmek amacıyla siyah bir çelenk bırakmak isteyen yurttaşların girişimleri güvenlik güçleri tarafından engellendi.

Olayın yaşandığı bölgedeki güvenlik önlemleri oldukça sıkıydı. 8 adet çevik kuvvet minibüsü, olası gerginliklere karşı hazır bekletildi. Basın mensuplarının içeriye girmesi ise güvenlik güçleri tarafından kısıtlandı. Bu durum, toplumda daha fazla tartışmalara yol açarak, hayvan hakları konusunda farkındalığın artmasına katkı sağladı.

Kaynak: Sözcü

Hayvan Hakları Savunucularından Gebze’deki Barınağa Tepki
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!