1. Haberler
  2. Magazin
  3. Hazal Kaya’dan Ali Atay ve Taciz Açıklamaları

Hazal Kaya’dan Ali Atay ve Taciz Açıklamaları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hazal Kaya’dan Ali Atay Açıklamaları

Hazal Kaya'dan Ali Atay Açıklamaları

34 yaşındaki ünlü oyuncu Hazal Kaya, 2019 yılında Ali Atay ile hayatını birleştirmişti. Bu güzel çiftin, iki sevimli çocuğu dünyaya geldi. Her zaman dikkatleri üzerine çeken Hazal Kaya, eşi Ali Atay hakkında yeni ve samimi açıklamalarda bulundu.

Sibel Arna’nın programına konuk olan Hazal Kaya, eşinin kendisiyle olan ilişkisinin dinamiklerini anlattı. Kaya, “Biz birbirine hiç benzemeyen iki insanız. Ancak aramızdaki sevgi çok derin. Gerçekten çok âşığız ve bu durumu kabullenmiş durumdayız.” dedi.

Hazal Kaya, “Eğer aynı masada oturduğum biri Ali’ye asılırsa, bu durumu çok eğlenceli bulurum. ‘Doğru mu görüyorum, kocama mı asılıyorsun?’ diye sorarım. Ali de o kadar tatlı ki, o tarz durumlarda iltifat alıyormuş gibi davranıyor. Biz bu tür anlarda oldukça eğleniyoruz.” ifadelerini kullandı.

Hazal Kaya’nın Hayvan Tercihi ve Korkuları

Hazal Kaya'nın Hayvan Tercihi ve Korkuları

‘Eğer bir hayvan olma şansım olsa, kesinlikle balporsuğu olmak isterdim’ diyen Hazal Kaya, bu tercihini nedenleriyle açıkladı: “Çünkü balporsukları korkusuzdur. Yılan avlıyor, aslanlara dahi saldırıyor. Ben ise oldukça korkak bir insanım, bu nedenle bu özelliği beni mutlu ediyor. Çok korktuğum için, dışarıdan korkusuz biri gibi görünüyorum. En çok da insanlardan korkuyorum.”

Hazal Kaya, geçtiğimiz günlerde doğum gününü kutlamıştı.

1 Yıldır Devam Eden Taciz Durumu

1 Yıldır Devam Eden Taciz Durumu

Hazal Kaya, yaklaşık bir yıldır bir hayranı tarafından taciz edildiğini duyurdu: “Detaylı anlatıp yeni vakaları tetiklemek istemiyorum ama yaklaşık 1 senedir ben de şiddete maruz kalıyorum. ‘İmdat’ dediğim, çare bulamadığım durumlar var. Lütfen yasalar uygulansın. Artık ölmemek istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Kızının doğum gününde duygu dolu bir paylaşım yapan Hazal Kaya, “Canım kızım, kalbim Süreyya’m. Sen güneş gibi doğup dünyamızı aydınlatalı tam bir yıl oldu, hala inanamıyorum! İyi ki doğdun, iyi ki bizimlesin. Bu dörtlü fotoğraflara baktıkça gözlerim doluyor; sizinle aile olmak ne güzel.” yazmıştı.

Hazal Kaya’dan Ali Atay ve Taciz Açıklamaları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!