1. Haberler
  2. Medya
  3. HBO’nun ‘Somebody Somewhere’ Dizi Finali BluTV’de Yayında

HBO’nun ‘Somebody Somewhere’ Dizi Finali BluTV’de Yayında

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HBO’nun Övgüyle Anılan Dizi ‘Somebody Somewhere’ BluTV’de Yayında

Warner Bros. Discovery’nin Türkiye’deki popüler abonelikli video platformu BluTV, HBO’nun Peabody Ödüllü ve eleştirmenlerden tam not almış komedi dizisi ‘Somebody Somewhere’‘ün üçüncü sezonunu izleyicileriyle buluşturdu. İlk iki sezonu büyük beğeni toplayan dizi, tipik bir Kansas’lı olan Sam’in toplumsal kalıplara uyum sağlama konusundaki zorlukları ve bu süreçte yaşadığı mücadeleleri eğlenceli bir dille anlatıyor. Yeni sezon, bugünden itibaren BluTV kütüphanesindeki yerini aldı.

Dizinin başrolünü ve yürütücü yapımcılığını ünlü komedyen ve şarkıcı Bridget Everett üstleniyor. Üçüncü sezon, aynı zamanda dizinin final sezonu olma özelliğini taşıyor. Sam, şarkı söyleyerek hayatındaki zorlukları aşmaya ve kendini kabullenmeye çalışırken, dışlanmış bireylerden oluşan bir toplulukla ‘kendini bulma’ yolculuğuna devam ediyor. Yeni sezonda, Sam’in yaşadığı gelişim ve değişim unsurları izleyicilere sunuluyor.

Bridget Everett’in başrolünü üstlendiği ‘Somebody Somewhere’‘de ona Jeff Hiller, Mary Catherine Garrison, Tim Bagley, Murray Hill, Jennifer Mudge, Mercedes White, Meighan Gerachis ve yeni sezona katılan Ólafur Darri Ólafsson eşlik ediyor. Eleştirmenler, diziyi ‘kahkaha garantili’ olarak tanımlarken, aynı zamanda ‘hem kalbinizi kıracak hem de tekrar iyileştirecek’ yorumlarında bulunuyorlar.

Bridget Everett’in etkileyici performansıyla birlikte özgün bir anlatıma sahip olan ‘Somebody Somewhere’, final sezonuyla izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Üçüncü ve son sezonu, BluTV’de yayında!

HBO’nun ‘Somebody Somewhere’ Dizi Finali BluTV’de Yayında
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!