1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Hisarcıklıoğlu’ndan TOGG Açıklaması: Yerli Otomobilin Başarısı

Hisarcıklıoğlu’ndan TOGG Açıklaması: Yerli Otomobilin Başarısı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hisarcıklıoğlu’ndan TOGG Açıklamaları

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamalarda Türkiye’nin yerli otomobili TOGG hakkında önemli bilgiler paylaştı. TOGG’da beş ortak olduklarını ifade eden Hisarcıklıoğlu, ortaklar arasında ilk günden itibaren dönüşümlü başkanlık konusunda bir mutabakat sağlandığını vurguladı.

Şirketin kuruluş süreci boyunca ortakların talebi üzerine toplamda üç dönem, yani altı yıl boyunca yönetim kurulu başkanlığı yaptığını belirten Hisarcıklıoğlu, “Artık kuruluş dönemini başarıyla tamamladık. Allah’a çok şükür, 2017’de TOBB genel kurulunda milletimize verdiğimiz sözümüzü tuttuk. TOGG artık yollarda ve kendi segmenti olan C-SUV’de lider konumda. Elektrikli araçlar arasında ise açık ara birinci.” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Dönüşümlü başkanlık kuralı gereği bayrağı ortaklardan Fuat Tosyalı’ya devrettiğini hatırlatan Hisarcıklıoğlu, “Fuat Bey’den sonra başka bir ortağımız bayrağı devralacaktır. Türkiye’ye böyle bir değeri kazandırdığımız için son derece mutluyum.” ifadelerini kullandı.

Hisarcıklıoğlu’ndan TOGG Açıklaması: Yerli Otomobilin Başarısı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!