1. Haberler
  2. Spor
  3. Hwang Ui-jo’nun Cinsel İlişki Kaydı Skandalı

Hwang Ui-jo’nun Cinsel İlişki Kaydı Skandalı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güney Koreli futbolcu Hwang Ui-jo, iki partneriyle yaşadığı cinsel ilişkiyi gizlice kayda aldığı iddialarıyla Seul’de ilk kez hakim karşısına çıktı. 31 yaşındaki golcü, duruşmada “hayal kırıklığına sebep olduğu için derin bir pişmanlık duyduğunu” ifade ederek mağdurlardan özür diledi.

Savcılığın iddialarına göre, Hwang, haziran ve eylül 2022 tarihleri arasında dört farklı kez, partnerlerinin rızası olmadan cinsel birlikteliklerini gizlice kaydetti. Bu görüntüler, Hwang’ın baldızının şantaj amacıyla sosyal medya üzerinden paylaşmasının ardından kamuoyunun gündemine oturdu.

Baldız, şantaj suçlamasıyla yargılanarak eylül ayında 3 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Ancak Hwang hakkında, videoları yasa dışı şekilde kayda aldığı gerekçesiyle açılan dava hâlâ devam ediyor. Savcılar, kadın mağdurların daha fazla zarar görmesini önlemek amacıyla kimlikleri hakkında bilgi vermekten kaçındı.

“ÖZÜR DİLİYORUM”

Hwang, Seul’deki mahkemede yaptığı açıklamada, “Bir daha asla yanlış bir şey yapmayacağım. Hem bir futbolcu hem de bir insan olarak en iyisini yapmak için çabalayacağım.” dedi. Üzgün olduğunu yineleyen Hwang, “Eylemlerimden zarar gören mağdurlardan içtenlikle özür diliyorum. Bana güvenen ve destekleyen insanları hayal kırıklığına uğrattığım için de derinden pişmanım.” ifadelerini kullandı.

Kariyerinde önemli bir değişim yaşayan Hwang, geçtiğimiz ay İngiltere’nin Nottingham Forest takımından Alanyaspor kulübüne transfer oldu. Hwang, geçen sezon ara transfer döneminde de Alanyaspor’a imza atmış ve 6 ay kiralık olarak oynamıştı. Alanyaspor’un 32 yaşındaki oyuncusu, bu sezon Süper Lig’de oynadığı 3 maçta 2 gol atma başarısı gösterdi.

Kaynak: Sözcü

Hwang Ui-jo’nun Cinsel İlişki Kaydı Skandalı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!