1. Haberler
  2. Magazin
  3. İbrahim Tatlıses ve Kızı Dilan Çıtak Arasındaki Gerilim

İbrahim Tatlıses ve Kızı Dilan Çıtak Arasındaki Gerilim

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, 23 yıl sonra kabul ettiği kızı Dilan Çıtak ile arasında yaşanan sorunlarla gündeme geldi. Çıtak, kardeşi İdo ve annesini suçlayarak, aile içindeki çatışmayı kamuoyuna duyurdu. Dilan Çıtak, konuya ilişkin olarak, “Derdim tabii ki İdo’dur! Annesi Derya Tuna peşimi bırakmıyor. Yapımcımı arayıp tehditlerde bulunuyor. O şahıs yüzünden dışlandım ve evden kovuldum. İbrahim Tatlıses ile uğraşamazsınız. İbrahim Tatlıses ile uğraşırsanız böyle ayağınıza dolanır!” şeklinde açıklamalarda bulundu.

İbrahim Tatlıses’ten Çarpıcı Açıklamalar

İbrahim Tatlıses ise, evlatlarıyla ilgili düşüncelerini dile getirerek, “Evlatlarımdan razıyım, biri hariç. Bana ne yaptıysa aynısını evlatları onlara versin. Kim paramı çalıyor, bana kötülük yapıyorsa belasını bulur. Ben mağaradan çıktım, köpek gibi çalışıp bugünlere geldim” ifadelerini kullandı. Ayrıca, Urfa’daki iki kızı Melek ve Elif’i sayarak, “4 kızım var” dedi, ancak Dilan Çıtak’ı saymadığı dikkatlerden kaçmadı.

Dilan Çıtak’tan Yanıt: “Gereken Saygıyı Gösterdim”

Önceki akşam katıldığı bir ödül töreninde, babası İbrahim Tatlıses ile ilgili sorulara yanıt veren Dilan Çıtak, “Hiç üzerime alınmıyorum. Çok da ilgilenmiyorum. Ben daha çok hayvan meselelerine, insan meselelerine üzülüyorum. Böyle boş meselelerle ilgilenmiyorum” diyerek, ailevi sorunlara dair görüşünü belirtti. Ayrıca, Instagram profilinde attığı Tatlıses soyadını kimliğinden de atıp atmadığına dair sorulara, “Buna cevap vermeyeyim. Hiç ait olmadığınız bir bedende olmak sizi mutlu eder mi? Etmez. Saygı da bir yere kadar. Ben gereken saygıyı gösterdim. Şu an kendi soyadımla, eşimin soyadıyla çok mutluyum” şeklinde yanıt verdi.

Kaynak: Sözcü

İbrahim Tatlıses ve Kızı Dilan Çıtak Arasındaki Gerilim
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!