1. Haberler
  2. Magazin
  3. İbrahim Tatlıses’ten Oğlu ve Kızı Hakkında Dikkat Çeken Açıklamalar

İbrahim Tatlıses’ten Oğlu ve Kızı Hakkında Dikkat Çeken Açıklamalar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İbrahim Tatlıses’ten Dikkat Çeken Açıklamalar

Oğlu İdo Tatlıses ve eski hayat arkadaşı Derya Tuna ile Zekeriyaköy’de bir mekanda samimi bir kahvaltı gerçekleştiren ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, çıkışta muhabirlerle keyifli bir sohbet yaptı. Gündeme dair soruları yanıtlayan Tatlıses, “Hayatınızın film yapılmasını ister misiniz?” sorusuna ise oldukça ilginç bir yanıt verdi: “Benim hayatımda o kadar insan var ki… Yaşadıklarımı bir saate sığdırmak imkansız. Beş sezonluk bir dizi olur bu. Ben tarihim!”

Oğlu İdo’nun “Adamlığı babamdan öğrendim” şeklindeki ifadeleri üzerine Tatlıses, “Adam olduğu için öğrenmiş. İdo gerçekten adamdır.” diyerek oğluna olan güvenini bir kez daha dile getirdi. İbrahim Tatlıses, küs olduğu kızı Dilan Çıtak ile ilgili olarak da dikkat çeken açıklamalarda bulundu: “Üç kızım var. Dördüncüyü saymıyorum. Hiçbiri ahlaksız değil. Ben tüm evlatlarıma karşı iyi bir babayım, bir kişi hariç. Babamdan bir şey getirmedim, Allah verdi.”

“Herkesi İfşa Edeceğim”

İbrahim Tatlıses, 72 yaşında olmasına rağmen hâlâ çalışmaya devam ettiğini vurgulayarak, “Köpek gibi çalışıyorum. Kim benim paramı çalıyorsa, bana kötülük yapıyorsa Allah onların başına versin.” dedi. Ayrıca, Urfa’ya gidip geldikten sonra bir basın toplantısı düzenleyeceğini belirten Tatlıses, “Herkesi ifşa edeceğim.” şeklinde konuştu. Bu sözleri, hayranları ve medya tarafından merakla karşılandı.

Kaynak: Sözcü

İbrahim Tatlıses’ten Oğlu ve Kızı Hakkında Dikkat Çeken Açıklamalar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!