1. Haberler
  2. Gündem
  3. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şehit ve Gazi Aileleriyle Buluştu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şehit ve Gazi Aileleriyle Buluştu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şırnak’tan gelen şehit ve gazi aileleriyle bir araya gelerek onların sıkıntılarını dinledi. Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Bakanlık olarak başlattıkları “Huzur ve Kardeşlik Buluşmaları Projesi” çerçevesinde Şırnaklı şehit ve gazi ailelerini Bakanlık’ta misafir ettiklerini duyurdu.

Bu anlamlı projede, şehit ve gazi yakınlarını bir araya getirerek kadınlar ve genç kızların, ülkenin farklı bölgelerindeki tarihi ve kültürel zenginlikleriyle buluşturulmasının önemine vurgu yapan Yerlikaya, şu ifadeleri kullandı:

  • “İçişleri Bakanlığımızın himayelerinde ve valiliklerimizin işbirliğiyle, Batman’dan Çanakkale’ye, Hakkari’den Nevşehir’e, Bitlis’ten Trabzon’a, Siirt’ten Bursa’ya, Diyarbakır’dan Van’a ve Şırnak’tan Ankara’ya kadar uzanan bu anlamlı projede, şu ana kadar 1500 şehit ve gazi ailesini misafir ettik.”
  • “Şehit ve gazi ailelerinin her zaman başımızın üstünde yeri vardır.”
  • “Vatanımız uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun; gazilerimize ise sağlık ve afiyet diliyorum.”

Bu tür buluşmaların, ülkemizin birlik ve beraberliğini pekiştireceğini belirten Yerlikaya, şehit ve gazi ailelerinin daima yanlarında olduklarını vurguladı.

Kaynak: Sözcü

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şehit ve Gazi Aileleriyle Buluştu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!