1. Haberler
  2. Gündem
  3. İkbal Uzuner’in Trajik Ölümü: Baba Hasan Uzuner’in İfadesi

İkbal Uzuner’in Trajik Ölümü: Baba Hasan Uzuner’in İfadesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İkbal Uzuner’in Ölümü ve Baba Hasan Uzuner’in İfadeleri

İstanbul’un Fatih ilçesinde, Semih Çelik tarafından öldürülen İkbal Uzuner’in babası Hasan Uzuner’in emniyetteki ifadeleri gündeme geldi. Baba Uzuner, kızının yaşadığı trajik olayın arka planını detaylı bir şekilde aktardı.

Hasan Uzuner, ifadesinde şunları söyledi: “Kızım, liseyi Fatih’te okudu. Semih Çelik ile okulda tanışmışlar. Lise 3’üncü sınıfın ilk yarısında Semih, kızımı rahatsız etmeye başladı. Bu durum uzun bir süre devam edince, kızımın psikolojik sağlığını düşünerek okulunu değiştirdim. Kızım, bir süre Semih ile arkadaşlık etti; ancak yaşadığı rahatsızlıklar nedeniyle psikolojisi bozuldu. Bu durum üzerine onu bir psikoloğa gönderdim. Kızım, benden bir kedi istedi; ben de ona bir kedi aldım. Kediyle ilgilenmeye başladığında, psikolojisi düzelmeye başladı.”

‘MERAK ETME KIZIN EMİN ELLERDE’

Baba Uzuner, olayların gelişimini şöyle aktardı: “Son 1,5 yıldır kızım gayet iyiydi, psikolojik durumu düzeldi. Bizimle olan ilişkisi de oldukça iyiydi. Semih Çelik’in annesi de bizi arayarak, ‘Oğlumun yeni bir kız arkadaşı var, çok mutlular; artık kızınızı rahatsız etmeyecek’ dedi. Bu haber üzerine daha da rahatladık. Kızım, 1,5 yıldır Semih ile kesinlikle iletişim kurmamıştı.”

Olay günü, eşinin kızını aradığını belirten Uzuner, “Ancak telefonunu bir erkek açtı. ‘Merak etme, kızın emin ellerde’ dedi. Eşim tekrar kızımı arayınca bu sefer başka bir erkek telefonu açtı ve telefonun surlardan düştüğünü söyledi. Eşime yerini tarif edip, ‘Gelip telefonu alabilirsiniz’ dedi. Bunun üzerine ben de kızımı aradım. Telefonu açan erkek, telefonu sadece annesine teslim edeceğini belirtti. Ben babamı hastaneye götürmüştüm; onu bıraktıktan sonra eşimle birlikte kızımın telefonunu almaya gittik.” ifadelerini kullandı.

Uzuner, “Telefonu evsiz biri bulmuş ve düşüşüyle ilgili bilgi vermiş. Biz de belki kızımız surların üstündedir diye yukarı çıkmak istedik, ancak teller olduğu için çıkamadık. Aşağı indikten sonra kalabalık bir grubun surlara baktığını gördük. ‘Belki kızımız kalabalığın içindedir’ düşüncesiyle oraya doğru yürümeye başladık. O sırada, kızımın kafasını gördüm.” şeklinde yaşananları aktardı.

İkbal Uzuner’in Trajik Ölümü: Baba Hasan Uzuner’in İfadesi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!