1. Haberler
  2. Magazin
  3. İnci Taneleri Dizisi 18. Bölüm Özeti ve Öne Çıkan Sahne Analizleri

İnci Taneleri Dizisi 18. Bölüm Özeti ve Öne Çıkan Sahne Analizleri

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

‘İnci Taneleri’ Dizisinden 18. Bölüm Öne Çıkanlar

'İnci Taneleri' Dizisinden 18. Bölüm Öne Çıkanlar

Kadrosunda Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç, Yasemin Baştan ve Rıza Kocaoğlu’nun yer aldığı ‘İnci Taneleri’ dizisinin 18. bölümü izleyicilere sürükleyici anlar sundu. Bölümde yaşanan olaylar ve karakterlerin içsel çatışmaları dikkat çekti.

İnci Taneleri Dizisi 18. Bölüm Özeti ve Öne Çıkan Sahne Analizleri

Dizideki önemli bir sahnede Dilber, maruz kaldığı şiddetin ardından yaşadıklarını derin bir duygusallıkla paylaştı. Asım’a hislerini dile getirirken, “Bir an dedim ki her şey şimdi bitti işte. Bir ışık beni içine doğru çekecek sandım. Bitsin dedim ya… Çilem son buluyor diye rahatlamıştım aslında. Tam bayılacaktım ki silah patladı işte,” ifadeleriyle izleyicileri etkiledi.

İnci Taneleri Dizisi 18. Bölüm Özeti ve Öne Çıkan Sahne Analizleri

‘HOCAM GELMEZSE SINAVA GİRMEYECEĞİM’

Ayça, hocasından artık ders alamayacağı için annesiyle gergin bir diyaloga girdi. Piraye, kızının yanına gelerek, “Bak, gerçekten bunun benimle bir ilgisi yok. Bir daha gelemeyeceğini söyledi. Zorla getiremeyiz ki adamı, belki özel hayatında bir şey olmuştur,” dedi. Ayça ise, “Kesinlikle sen bir şey yaptın. Bir şey söyledin veya yaptın bilmiyorum ama o yüzden de gelmiyor. Yoksa benim hocam gelmeyecekse bile bana veda etmeden gitmezdi. Hocam gelmezse sınava girmeyeceğim,” diyerek kararlılığını ortaya koydu.

‘BAŞINA GELENLERİN HİÇBİRİNİN SUÇU SENİN DEĞİL’

Dilber, Azem’e dönerken, “Beni tanıdığın güne lanet ediyorsun değil mi? Bunca derdin arasında…” diyerek onun pişmanlık hissini sorguladı. Azem, “Bunu daha önce de söylemiştin sanki. Ayrıca başına gelenlerin hiçbirinin suçu senin değil,” diyerek ona destek olmaya çalıştı.

“BEN SİZİN ARKADAŞINIZ DEĞİL, ABİNİZİM”

Nusret, “Buraya kadarmış her şey. Abi kardeş hukukumuz falan, beni es geçtiğin bir savaş başlattın. Ben bu savaşta yokum. Kazanız mübarek olsun,” diyerek Cihan ile Necmi’ye karşı tepkisini dile getirdi. Cihan ve Necmi’nin lafa girmesi üzerine Nusret, Necmi’ye sert sözlerle yüklendi: “15 dakikada bir kadının kölesi olmuş karaktersiz bir adamın tekisin sen.” Necmi ise, “O zaman sen de savaş meydanını terk eden korkağın birisin,” diyerek karşılık verdi. Bu sırada araya Cihan girip, “Arkadaşlar,” diyerek ortamı sakinleştirmeye çalıştı. Ancak Nusret, “Ben sizin arkadaşınız değilim, abinizim,” diyerek yine tepkisini sürdürdü.

İnci Taneleri Dizisi 18. Bölüm Özeti ve Öne Çıkan Sahne Analizleri

İnci Taneleri Dizisi 18. Bölüm Özeti ve Öne Çıkan Sahne Analizleri
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!