1. Haberler
  2. Medya
  3. İnci Taneleri Tilbe Kimdir? Semiramis’in Arkadaşı

İnci Taneleri Tilbe Kimdir? Semiramis’in Arkadaşı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kanal D ekranlarında yayınlanan İnci Taneleri dizisinde Tilbe Kimdir? Semiramis’in Arkadaşı olan ve diziye yeni sezonda katılan Tilbe karakterini yazacağız. Dizinin yeni sezonunda kadrosuna katılacak olan Tilbe karakteri gerçek adı bilgileri konumuzun devamında olacaktır.

İnci Taneleri Tilbe Kimdir?

İnci Taneleri dizisi 2. sezonu ile de seyirciden tam not alarak devam ederken yeni isimler dahil oluyor kadroya. Yeni sezonda Semiramis rolünü Bestemsu Özdemir canlandırırken yeni bölümde Semiramis’in arkadaşı’da diziye katılıyor. Semiramis Cihan’ın partneri rolündeydi. Tilbe’de Semiramis’in arkadaşı olacak. Bu yüzden de Cihan’la ilgili sahneleri ve arkadaşı Semiramis’le olan sahnelerini çokça göreceğiz.

İnci Taneleri dizisine yeni gelen Tilbe

İnci Taneleri dizisinde Tilbe rolünü canlandıran oyuncunun adı Melis Kızılaslan oldu. Melis Kızılaslan kimdir? Daha önce hangi dizi filmlerde rol aldı. Melis Kızılaslan ve Semiramis rolü bilgileri:

Melis Kızılaslan Kimdir?

1990 doğumlu olan Melis Kızılaslan Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera bölümü mezunudur. Kalp Yarası, Teşkilat, Yargı ve Ya Çok Seversen dizilerinde rol aldı. Oyuncu bir çok tiyatro sahnesinde yer almıştır. Türkan Şoray’ın Sonsuz Senfonisinde Genel Sanat Koordinatörü ve aynı zamanda solistlik yapmaktadır. Aynı zamanda İstanbul Devlet Tiyatroları oyuncusudur. Başarılı bir oyunculuk ve sahne hayatı bulunan Melis Kızılaslan’ın İnci Taneleri dizisinde rolünde de başarılar dileriz. inci taneleri melis kızılaslan kim

Melis Kızılaslan İnci Taneleri dizisinde Tilbe rolündedir. Semiramis ile Tilbe’yi İnci Taneleri yeni sezonunda çokça izleyeceğiz. Cihan’ın partneri Semiramis ve yaın arkadaşı Tilbe sahneleri, Tilbe’nin dizideki rolünü nasıl buldunuz? Tilbe’nin oyunculuk performansı hakkında yorumlarınızı aşağı yazabilirsiniz.

İnci Taneleri Tilbe Kimdir? Semiramis’in Arkadaşı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!