1. Haberler
  2. Gündem
  3. İnegöl’de Kız Arkadaşına Tüfekle Tehdit: Organlarını Satmakla Tehdit Etti

İnegöl’de Kız Arkadaşına Tüfekle Tehdit: Organlarını Satmakla Tehdit Etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dehşet Veren Olay İnegöl’de Yaşandı

Dehşet Veren Olay İnegöl'de Yaşandı

Olay, 8 Ekim tarihinde Bursa’nın İnegöl ilçesinde meydana geldi. İddialara göre, Hasan S. adlı genç, kavga ettiği kız arkadaşı Sümeyye K.’yi evine tüfekle tehdit etmek amacıyla gitti. Bu sırada, Sümeyye K.’nin ablası Hülya K.’ya sosyal medya üzerinden korkunç bir mesaj gönderdi. Mesajında, “Bu kızın organlarını yakmayı düşünüyorum, sonra satacağım” diyerek açık bir tehditte bulundu.

Hülya K. ve kardeşi Sümeyye K., aldıkları tehdit mesajlarını sosyal medyada paylaşarak, durumu polise bildirme kararı aldılar. Yapılan araştırmalar sonucunda, Hasan S.’nin “Ben o kızın organlarını satıp, yakmayı düşünüyorum. Yakmadan önce tadına bakmak istiyorum” şeklinde bir başka mesaj daha attığı tespit edildi.

Sümeyye K.’nin yardım talep ettiği sosyal medya mesajları da dikkat çekti. Mesajında, “Kaçmaya çalışırken kolumu ısırdı. Korkuyorum. Keleşle kapıma geldi” yazarak, yaşadığı korku ve endişeyi dile getirdi.

Polis ekipleri, tehditler üzerine harekete geçerek Hasan S.’yi kısa süre içinde yakaladı. Emniyetteki ifadesinde, “O mesajları atmadım. Suçlamayı kabul etmiyorum” diyerek suçlamaları reddetti. Ancak, yapılan işlemler sonrasında Hasan S. tutuklandı.

Kaynak: Sözcü

İnegöl'de Kız Arkadaşına Tüfekle Tehdit: Organlarını Satmakla Tehdit Etti

İnegöl’de Kız Arkadaşına Tüfekle Tehdit: Organlarını Satmakla Tehdit Etti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!