1. Haberler
  2. Spor
  3. İnter-Juventus Derbisi 4-4 Beraberlikle Sonuçlandı

İnter-Juventus Derbisi 4-4 Beraberlikle Sonuçlandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İnter-Juventus Derbisi: 8 Gollü Mücadele 4-4 Beraberlikle Bitti

İnter-Juventus Derbisi: 8 Gollü Mücadele 4-4 Beraberlikle Bitti

İtalya Serie A’nın 9. hafta karşılaşmasında, Juventus’u konuk eden Inter, Guiseppe Meazza Stadyumu’nda oynanan müthiş derbide, 8 golün atıldığı bir mücadeleye imza attı. Milli yıldızımız Kenan Yıldız’ın iki golüyle Juventus, maçı 1 puanla tamamlamayı başardı.

Maçın hemen başında, 15. dakikada penaltı kazanan Inter, Piotr Zielinski ile 1-0’lık üstünlüğü yakaladı. Ancak bu üstünlük pek uzun sürmedi; Juventus, 20. dakikada Dusan Vlahovic ve 26. dakikada Timothy Weah ile hızlı bir şekilde 2-1 öne geçti.

Yüksek tempoda geçen bu heyecan dolu derbide, 35. dakikada Henrikh Mkhitaryan attığı golle durumu 2-2’ye getirdi. İki dakika sonra, Zielinski bir kez daha penaltı atışı kullanarak topu ağlarla buluşturdu ve Inter’i 3-2’lik skorla öne geçirdi.

İkinci yarıda da gol yağmuru devam etti. Ev sahibi Inter, 53. dakikada Denzel Dumfries ile farkı ikiye çıkartarak skoru 4-2 yaptı. Bu golden sonra Inter, farkı artırma çabalarına devam etti, ancak fırsatları değerlendiremedi.

Maçın kaderini değiştiren isim, 62. dakikada oyuna giren milli futbolcumuz Kenan Yıldız oldu. 71. dakikada sol çaprazdan uzak köşeye müthiş bir vuruş yaparak skoru 4-3 yaptı. Bu golün ardından baskısını artıran Juventus, 82. dakikada Kenan’ın ayağından bulduğu golle durumu 4-4’e getirdi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca, 8 golün atıldığı bu nefes kesen Inter-Juventus derbisi 4-4 beraberlikle sonuçlandı. Bu arada, Inter forması giyen milli takım kaptanımız Hakan Çalhanoğlu, sakatlığı nedeniyle mücadelede yer alamadı. Maçın sonlarına doğru oyuna dahil olarak iki gol atan Kenan Yıldız, takımına 1 puan kazandırarak maçın adamı seçildi.

İnter-Juventus Derbisi 4-4 Beraberlikle Sonuçlandı

Kaynak: Sözcü

İnter-Juventus Derbisi 4-4 Beraberlikle Sonuçlandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!