1. Haberler
  2. Gündem
  3. Irak’ın Kuzeyinde Şehit Olan Sözleşmeli Er Kander Babür

Irak’ın Kuzeyinde Şehit Olan Sözleşmeli Er Kander Babür

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Irak’ın Kuzeyinde Şehit Acısı

Irak'ın Kuzeyinde Şehit Acısı

Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde bir askerin şehit olduğunu duyurdu. Bakanlıktan yapılan resmi açıklamada, üs bölgesinde rahatsızlanan Sözleşmeli Er Kander Babür’e hemen ilk müdahalenin revirde gerçekleştirildiği, ardından ileri tetkik ve tedavi amacıyla helikopterle Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Devlet Hastanesi’ne sevk edildiği belirtildi. Ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen, Kander Babür kurtarılamayarak şehit oldu.

Açıklamada, “Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda, hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz” ifadesine yer verildi.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler de yayımladığı mesajda, Sözleşmeli Er Kander Babür’e Allah’tan rahmet dileyerek, ailesi ile Türk milletine başsağlığı ve sabır temennisinde bulundu.

Bu tür olaylar, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin zorlu görevleri sırasında karşılaştığı tehlikeleri bir kez daha gözler önüne seriyor. Şehitlerimizin hatırası, milletimizin kalbinde daima yaşayacak ve onların fedakarlıkları unutulmayacaktır.

Irak’ın Kuzeyinde Şehit Olan Sözleşmeli Er Kander Babür
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!