1. Haberler
  2. Spor
  3. İrfan Can Kahveci’nin Milli Takım Performansı ve Gelecek İhtimalleri

İrfan Can Kahveci’nin Milli Takım Performansı ve Gelecek İhtimalleri

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İrfan Can Kahveci’nin Parlayan Yıldızı

A Milli Futbol Takımı’nın, Karadağ’ı 1-0 ve İzlanda’yı 4-2 mağlup ettiği maçlarda öne çıkan isimlerden biri hiç şüphesiz İrfan Can Kahveci oldu. 29 yaşındaki hücum oyuncusu, Samsun’daki karşılaşmada galibiyeti getiren golü atarken, Reykjavik’te de takımının kilidini açan önemli bir gole imza attı. Bu performansının ardından İrfan Can’ın, İspanya’nın La Liga ekipleri Villarreal ve Real Betis tarafından yakından takip edildiği öğrenildi. Her iki kulübün gözlemcilerinin milli maçlarda İrfan Can’ı izleyerek olumlu raporlar sunduğu belirtiliyor.

İrfan Can Kahveci’nin mevcut sözleşmesi, sezon sonunda Fenerbahçe ile sona erecek. Bu durum, oyuncunun devre arasında istediği bir kulüple anlaşarak bedelsiz olarak ayrılma ihtimalini gündeme getiriyor.

ÇIKIŞ OPSİYONU OLACAK

İrfan Can için gözünü diken takımlar arasında Fransız ekipleri Rennes ve Marsilya’nın yanı sıra Beşiktaş da yer alıyor. Fenerbahçe yönetimi, İrfan Can’ı kaybetmek ya da en azından bedelsiz bırakmak istemiyor. Özellikle teknik direktör Jose Mourinho’nun göreve gelmesinin ardından yedek kulübesine çekilen İrfan Can’ın temsilcisi, önümüzdeki günlerde kulüp ile görüşmeye çağrılacak. Mourinho’nun da “Kalsın” raporu vermesinin ardından, İrfan Can ile sözleşme yenileme görüşmelerinin başlaması bekleniyor. Yeni sözleşmeye Avrupa kulüpleri için bir çıkış opsiyonu eklenmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Kaynak: Sözcü

İrfan Can Kahveci’nin Milli Takım Performansı ve Gelecek İhtimalleri
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!