1. Haberler
  2. Dünya
  3. İsrail Savaş Uçakları Al Mayadeen Kanalına Saldırı Düzenledi

İsrail Savaş Uçakları Al Mayadeen Kanalına Saldırı Düzenledi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsrail Savaş Uçaklarından Al Mayadeen Kanalına Saldırı

İsrail savaş uçakları, Lübnan’ın başkenti Beyrut’un güneyinde, Dahiye semtinde bulunan Al Mayadeen haber kanalının ofisini hedef aldı. Lübnan resmi ajansı NNA’nın aktardığına göre, Dahiye çevresine toplamda 10 ayrı hava saldırısı gerçekleştirildi. Bu saldırılardan birinde, Al Mayadeen kanalının ofisi de vuruldu.

Saldırı sırasında, İsrail savaş uçaklarının kanal ofisini iki bomba ile hedef aldığı bildirildi. Sonuç olarak, ofis büyük çapta hasar gördü ve çevrede yangınlar çıktı. Neyse ki, televizyon kanalı çalışanları, saldırıdan kısa bir süre önce ofisi boşaltmayı başardılar.

Haberde ayrıca, hava saldırılarının dört farklı noktada, özellikle El-Leyleki bölgesinin yakınında gerçekleştiği ve bu saldırılar sonucunda sivillerin yaşadığı binaların da yıkıldığı belirtildi. Ancak, saldırılar sırasında ölü veya yaralı olup olmadığı henüz netlik kazanmadı.

Al Mayadeen, İran eksenli ve Lübnan merkezli bir haber kuruluşudur. Yayınlarında genellikle, İsrail’in Filistin ve Lübnan’daki askeri hareketlerini ve politikalarını eleştiren bir dil kullanmaktadır.

Kaynak: Sözcü

İsrail Savaş Uçakları Al Mayadeen Kanalına Saldırı Düzenledi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!