1. Haberler
  2. Gündem
  3. İstanbul Esenler’de Çatı Çökmesi: İki Araç Hasar Gördü

İstanbul Esenler’de Çatı Çökmesi: İki Araç Hasar Gördü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Esenler’de Çatı Çökmesi Olayı

İstanbul Esenler'de Çatı Çökmesi Olayı

İstanbul’un Esenler ilçesinde, Fevzi Çakmak Mahallesi 1118 Sokak’ta, saat 21.30 civarında, kentsel dönüşüm kapsamında yaklaşık 15 gün önce boşaltılan 3 katlı bir binanın çatısının bir kısmında çökme meydana geldi. Düşen beton parçaları, park halindeki iki otomobilin üzerine düştü. Olayın ardından, durumun ciddiyetini fark eden vatandaşlar hemen itfaiye, polis ve belediye ekiplerine ihbarda bulundu.

Olay yerine hızla intikal eden belediye ekipleri, çökme yaşanan binanın etrafında güvenlik önlemleri alarak çevreyi güvenli hale getirdi.

Mahalle Sakinlerinden Açıklamalar

Olayı gören mahalle sakini Murat Kayaalp, “Yaklaşık yarım saat önce meydana geldi. Bir grup arkadaşla sohbet ediyorduk, birden bir ses geldi ve büyük bir gürültü duyduk. Başta bir kaza olduğunu düşündük, belki de bir araç çarpması dedik. Ardından, 3-4 tane çocuk birden buraya doğru koşmaya başladı. Onların koşmasıyla birlikte dışarı çıktık ve durumu gördük. Şükür ki yaralı yok, tek sevincimiz bu. Ancak iki araç ciddi şekilde zarar gördü. Çatının üzerinde tuğlalar düştü” şeklinde konuştu.

İstanbul Esenler'de Çatı Çökmesi: İki Araç Hasar Gördü

Bir diğer mahalle sakini Şerif Doğan ise yaşananları, “Bir gürültü koptu ve o sırada üç tane çocuk zor bir şekilde kurtuldu. Ağaçlar, düşen beton parçalarının etkisiyle araçlara çarparak büyük hasar verdi. İki aracın durumu oldukça kötü” sözleriyle ifade etti.

Olayın ardından, yetkililer gerekli incelemeleri başlatarak, bölgede güvenlik önlemlerini artırdı ve vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Kaynak: Sözcü

İstanbul Esenler’de Çatı Çökmesi: İki Araç Hasar Gördü
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!