1. Haberler
  2. Gündem
  3. İstanbul’da Bebeklerin Hayatını Tehdit Eden Çete Skandalı

İstanbul’da Bebeklerin Hayatını Tehdit Eden Çete Skandalı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’da Çete Skandalı: Bebeklerin Hayatı Tehdit Altında

İstanbul’da, 112 Acil Çağrı Merkezi’nde görevli bazı çalışanların iş birliğiyle oluşturulan bir çetenin, bebek acil hastalarını, önceden anlaştıkları özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine sevk ederek haksız kazanç elde ettiği ve bu süreçte bebeklerin ölümüne sebep olduğu iddiaları büyük bir infial yarattı. Bu durum, hem sağlık sektöründe hem de toplumda ciddi bir tedirginlik oluşturdu.

“KONUŞMALARI BİZİ ŞOKE ETMİŞTİR”

Bu çeteye yönelik açıklamalarda bulunan AKP Sözcüsü Ömer Çelik, durumun ciddiyetine dikkat çekti. Çelik, “Bazı hastanelerin yenidoğan ünitelerinde faaliyet gösteren bu çetenin, çıkar elde etmek amacıyla yeni doğan bebekleri öldürdükleri ya da ölümlerine sebep olduklarıyla ilgili haberleri her yönüyle hassasiyetle takip ediyoruz. Adalet Bakanlığımız, İçişleri Bakanlığımız ve Sağlık Bakanlığımız bu konuyu son derece yakından izliyor. Parti olarak biz de bu meselenin takipçisiyiz. Bizi son derece üzen ve bir kaç gündür uykularımızı kaçıran bu hadise karşısında, maalesef ortaya çıkan tablo, bu cinayet şebekesinin diyalogları ve ifşaları herkeste büyük bir şok etkisi yaratmıştır.” diye konuştu.

“CEZA ALMALARI İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”

Ömer Çelik, ayrıca bu cinayet şebekesinin tehditler savurmaya devam ettiğini belirterek, “Bunların hiçbirine taviz vermeyeceğiz. Bu cinayet şebekesinin tüm uzantılarını ortaya çıkarır ve hak ettikleri cezayla karşılaşmaları için her türlü mücadeleyi veririz. Bu konunun her yönüyle araştırıldığını ve ele alındığını bir kez daha ifade etmek isterim. Kaybettiğimiz yavrularımız, bebeklerimiz için derin bir üzüntü içindeyiz. Bu cinayet şebekesinin hak ettiği cezayı alması için elimizden gelen her şeyi yapacağız.” dedi.

Kaynak: Sözcü

İstanbul’da Bebeklerin Hayatını Tehdit Eden Çete Skandalı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!