1. Haberler
  2. Gündem
  3. İstanbul’da Bıçaklı Saldırı: 3 Yaralı

İstanbul’da Bıçaklı Saldırı: 3 Yaralı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’da Bıçaklı Saldırı: 3 Kişi Yaralandı

İstanbul'da Bıçaklı Saldırı: 3 Kişi Yaralandı

İstanbul’un Başakşehir ilçesine bağlı Kayaşehir Şehit Mustafa Bozoklu Caddesi’nde yaşanan korkunç olay, dün saat 17.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, yabancı uyruklu M.G. isimli şahıs, caddede bir süre dolaştıktan sonra yüzünü bez ile kapatmaya başladı. Ardından, yanındaki bıçağı çıkararak rastgele bir pastanede oturan H.F.E.’ye saldırarak bıçakladı. Saldırgan, bu eylemin ardından caddeye doğru koşarak, kaldırımda yürüyen bir çiftin üzerine saldırdı ve bu sırada S.Y. isimli şahıs sırtından bıçaklandı.

Okula Girmeye Çalıştı

M.G., saldırılarının ardından, önüne çıkan E.Ç.’yi bıçakladıktan sonra, cadde üzerindeki bir okula girmeye çalıştı. Ancak okul kapısının kapalı olması nedeniyle içeri giremeyen saldırgan, olay yerinden hızla kaçtı. Olayın ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi olay yerine sevk edildi. Yaralanan E.Ç., S.Y. ve H.F.E., ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Polis Ekiplerinin Hızlı Müdahalesi

Olay yerinde incelemelerde bulunan polis ekipleri, bıçaklı saldırganın kimliğini belirleyerek, M.G.’yi evinde yakaladı ve gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.G., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Önceden Hazırlık Yapmış

M.G.’nin saldırıdan önce olay yerinde bir noktada durarak çantasından bıçağı ve bir bez parçasını çıkardığı, bu şekilde hazırlık yaptığı tespit edildi. Ardından, rastgele önüne çıkan 3 kişiyi bıçakla yaraladı. M.G.’nin, kafede oturan bir kişiye bıçakla saldırması ve kaldırımda yürüyen bir kişiye de bıçakla saldırması, güvenlik kameraları ve cep telefonları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Oyunların Etkisi Altında Kalması

Emniyette sorgulanan M.G., ifadesinde sürekli olarak bilgisayar ve telefondan savaş oyunları oynadığını, bu oyunları bıraktığında gerçek hayatta da aynı oyunları oynamasına dair rüyalar gördüğünü belirtti. Olayın gerçekleştiği gün yine benzer bir rüyayı gördüğünü ifade eden M.G., uyandıktan sonra mutfaktan bir bıçak alarak dışarı çıktığını aktardı. Özel bir hedef seçmediğini dile getiren M.G., dışarıda kafede oturan kişileri görmesi sonucunda bıçakla yaraladığını itiraf etti. Şüpheli saldırganın ifadesinde, oyunlarda olduğu gibi gerçek hayatta da kişilerinin kendisine saldıracağı düşüncesiyle bıçaklı saldırıyı gerçekleştirdiği ortaya çıktı.

Kaynak: Sözcü

İstanbul’da Bıçaklı Saldırı: 3 Yaralı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!