1. Haberler
  2. Gündem
  3. İstanbul’da Genç Kızların Cinayeti ve Semih Çelik’in İntiharı

İstanbul’da Genç Kızların Cinayeti ve Semih Çelik’in İntiharı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’da Şok Edici Cinayetler

İstanbul’da, İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil isimli iki genç kız, Semih Çelik tarafından ardı ardına vahşice öldürüldü. Olayın ardından Semih Çelik, yaşamına son verdi. Bu trajik olayın yankıları sürerken, her iki genç kızın cep telefonları detaylı bir incelemeye alındı. Yapılan incelemelerde, İkbal Uzuner’in cep telefonunun şifresinin çözüldüğü öğrenilirken, Ayşenur Halil’in kullandığı iPhone’un şifresinin ise kırılamadığı bildirildi.

Gözler Apple’a Çevrildi

Semih Çelik’in el konulan cep telefonunda ve laptopunda yapılan incelemeler devam ediyor. Apple cihazlarında kullanılan iCloud hesaplarının şifrelerinin kırılması için bazen şirkete resmi başvuruda bulunmak gerekiyor. Ancak, bazı durumlarda Apple, “Kişisel verilerin korunmasına büyük önem veriyoruz” diyerek bu tür talepleri geri çevirebiliyor ve şifre paylaşımında bulunmaktan imtina edebiliyor.

Cinayetten Önce Birlikte Fırına Gitmişler

Olay öncesinde, Semih Çelik’in Ayşenur Halil ile birlikte Eyüpsultan’daki bir fırına giderek ekmek aldıkları ve ardından evde kahvaltı yaptıkları tespit edildi. Çelik, Ayşenur Halil’i evde öldürdükten sonra hemen polisi arayarak kendisini ihbar etmiş ve İkbal Uzuner ile buluşmak için surlara doğru hareket ettiği belirlenmiştir.

Kaynak: Sözcü

İstanbul’da Genç Kızların Cinayeti ve Semih Çelik’in İntiharı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!