1. Haberler
  2. Gündem
  3. İstanbul’da Kapkaç Olayı: Belçikalı Turist Telefonunu Kaybetti

İstanbul’da Kapkaç Olayı: Belçikalı Turist Telefonunu Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’da Kapkaç Olayı: Turist Kadın Telefonunu Kaybetti

Olay, 10 Ekim Perşembe günü saat 21.00 civarında Tarlabaşı Bulvarı’nda gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, akşam saatlerinde arkadaşlarıyla birlikte yürüyüş yapan Belçika uyruklu 21 yaşındaki Jane İrankunda Ruhurane, yolun karşısına geçmek için adım attı. Bu sırada, arkasından yaklaşan bir kişi, kadının elindeki cep telefonunu ani bir hareketle kaparak çaldı. Kapkaça uğrayan kadın, şüphelinin peşinden koşsa da onu yakalamayı başaramadı.

Güven Timleri Suçüstü Yakaladı

Kadının çığlıklarını duyan İstanbul Güven Timleri Şube Müdürlüğü’ne bağlı B Bölge Güven Timleri, hemen olay yerine intikal etti. Şüphelinin kendilerine doğru koşarak geldiğini gören güven timleri, hızlı bir müdahale ile kaçan şahsı ara sokakta yakaladı. Çaldığı cep telefonuyla birlikte ele geçirilen şüpheli, Belçikalı turistin şikayeti üzerine gözaltına alındı.

Kapkaççı Tutuklandı

Emniyete götürülen şüpheli Fırat E. (24) hakkında yapılan araştırmalarda, ‘ateşli silahlar kanununa muhalefet’, ‘uyuşturucu madde kullanmak’ ve ‘kasten yaralama’ suçlarından toplamda 5 adet suç kaydının bulunduğu tespit edildi. Ayrıca, şüphelinin ‘uyuşturucu madde ticareti yapmak’ suçundan da arandığı ortaya çıktı. Yapılan işlemler tamamlandıktan sonra, Fırat E. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayda ele geçirilen cep telefonu ise, mağdur olan kadın turiste iade edildi.

Kaynak: Sözcü

İstanbul’da Kapkaç Olayı: Belçikalı Turist Telefonunu Kaybetti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!