1. Haberler
  2. Gündem
  3. İstanbul’da Müstehcen Parti Baskını: 32 Gözaltı

İstanbul’da Müstehcen Parti Baskını: 32 Gözaltı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’da Müstehcen Parti Baskını

İstanbul'da Müstehcen Parti Baskını

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, şehrin gece hayatı ile ilgili yürütülen kapsamlı bir çalışma sonucunda, bir internet sitesi üzerinden cinsel içerikli ve sapkınlık barındıran partilerin düzenlendiğini tespit etti. Bu partilerin Tolga T. ve Laden S. tarafından organize edildiği belirlendi.

Parti biletlerinin 250 lira gibi bir fiyatla internet üzerinden satışa sunulduğu öğrenildi. Bu bilgilerin ardından, ekipler Şehit Muhtar Mahallesi’nde bulunan bir gece kulübüne operasyon düzenledi.

Partide Şok Edici Görüntüler!

Polis ekipleri gece kulübüne girdiklerinde, içeride bir parti yapıldığını ve katılımcıların hayasızca davranışlar sergilediğini gözlemledi. İçerideki durumu daha da şaşırtıcı kılan, bir kadının demir bir kafesten çıkarılması ve başka bir kadının katılımcılar tarafından kırbaçlanarak köle pozisyonda tutulmasıydı.

İstanbul'da Müstehcen Parti Baskını: 32 Gözaltı

32 Kişi Gözaltına Alındı

Baskın sonucunda, gece kulübü işletmecisi de dahil olmak üzere toplamda 32 kişi gözaltına alındı. Ayrıca partide kullanılan çeşitli malzemelere de el konuldu. İfadeleri alınan 23 kişi serbest bırakılırken, gece kulübü sahibi ve parti organizatörleri arasında yer alan 9 şüpheli adliyeye sevk edildi.

İstanbul'da Müstehcen Parti Baskını: 32 Gözaltı

Adli süreçte, bir kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, diğer 8 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul'da Müstehcen Parti Baskını: 32 Gözaltı

Kaynak: Sözcü

İstanbul'da Müstehcen Parti Baskını: 32 Gözaltı

İstanbul’da Müstehcen Parti Baskını: 32 Gözaltı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!