1. Haberler
  2. Gündem
  3. İstanbul’da Sahte İçki Faciası: İki Tutuklama

İstanbul’da Sahte İçki Faciası: İki Tutuklama

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’da Sahte İçki Faciası: İki Kişi Tutuklandı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 30 Eylül tarihinde Gaziosmanpaşa’nın Merkez Mahallesi’nde sahte içki nedeniyle bir kişinin hastaneye kaldırıldığı haberinin ardından kapsamlı bir soruşturma başlattı. Yapılan detaylı incelemeler sonucunda, sahte içki tüketen Engin T.’nin, bir gün sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği tespit edildi.

İlginç bir şekilde, 1 ile 9 Ekim tarihleri arasında Gaziosmanpaşa’daki farklı hastanelere, benzer şikayetlerle toplamda 5 kişinin daha başvurduğu belirlendi. Bu kişilerin tedavi süreçlerinde Halim F.’nin de kısa bir süre sonra yaşamını yitirdiği, Hakan T. ile Semih K.’nin ise tedavi altına alındıkları öğrenildi. Ayrıca, Yemliha K. ve Serdar Ş.’nin tedavi süreçlerinin ardından hastaneden taburcu oldukları bildirildi.

Polis ekipleri, zehirlenen bireylerin Merkez Mahallesi’nde bulunan bir iş yerinden sahte içki satın aldıklarını belirledi. Bu tespit üzerine, söz konusu iş yerine bir operasyon düzenlendi. Operasyon sonucunda iş yeri sahibi Anıl A. ile birlikte Özgür T. gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri “taksirle öldürme” suçlamasıyla tamamlanan şüpheliler, adliyeye sevk edilerek tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Kaynak: Sözcü

İstanbul’da Sahte İçki Faciası: İki Tutuklama
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!