1. Haberler
  2. Gündem
  3. İstanbul’da Yenidoğan Çetesi Skandalı: İmamoğlu’ndan Cezalandırma Talebi

İstanbul’da Yenidoğan Çetesi Skandalı: İmamoğlu’ndan Cezalandırma Talebi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’da Yenidoğan Çetesi Skandalı

İstanbul'da Yenidoğan Çetesi Skandalı

İstanbul’da, 112 Acil Çağrı Merkezi’nde çalışan bazı kişilerin, bebek acil hastalarını önceden anlaştıkları özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine sevk ederek ölümlerine sebep oldukları iddia edilen “yenidoğan çetesi” ile ilgili her geçen gün yeni ve dehşet verici detaylar ortaya çıkmaktadır. Kamuoyunu derinden sarsan bu olayla ilgili olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan açıklama geldi.

İBB Başkanı İmamoğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, bu tür suçların faillerinin en ağır şekilde cezalandırılmasını talep etti. İmamoğlu’nun açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

“EN ÜST DERECEDEN CEZALANDIRILSIN”

İmamoğlu, “Yenidoğan bebeklerin ölümünden menfaat sağlayan canilerin ve çetelerin bu kötülüğü yaparken ortaya çıkan konuşmaları kan dondurucu. Ne yazık ki ülkemizde her gün dehşet ve kaygı verici gelişmelere tanık oluyoruz. Yenidoğan bebeklerin canına kast edecek kadar vicdansızlaşmış kim varsa, en üst dereceden cezalandırılması temennimdir.” dedi.

Bu olayın aydınlatılması ve sorumluların adalet karşısında hesap vermesi, toplumun her kesiminden büyük bir beklenti haline gelmiştir. Olayın detaylarıyla ilgili soruşturmaların sürmesi ve kamuoyunun bilgilendirilmesi önem arz etmektedir.

Kaynak: Sözcü

İstanbul’da Yenidoğan Çetesi Skandalı: İmamoğlu’ndan Cezalandırma Talebi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!