1. Haberler
  2. Dünya
  3. İtalya’da Otel Yangını: 45 Kişi Dumandan Zehirlendi

İtalya’da Otel Yangını: 45 Kişi Dumandan Zehirlendi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İtalya’nın tarihi ve turistik Abano Terme beldesinde, sabah saatlerinde meydana gelen yangın, otel konaklaması yapan misafirleri büyük bir korkuya sürükledi. Yerel saatle 07.30 civarında, bir otelin ikinci katında bulunan teknik odada çıkan yangın, hızla otelin diğer katlarına yayıldı.

Yangın ve Müdahale

İtalyan haber kanalı Rainews24’ün aktardığına göre, yangın sonrası otelde kalan 273 misafir, itfaiye ekipleri tarafından güvenli bir şekilde tahliye edildi. Özellikle otelin 6. katında kalan çocuklu bir aile, itfaiye araçlarının merdiveniyle dışarı çıkarılarak kurtarıldı. Yangın nedeniyle 45 kişinin dumandan etkilenerek hastanelerin acil servislerine kaldırıldığı bildirildi.

Hasar ve Soruşturma

Yangının etkisiyle otelin büyük bir kısmı kullanılamaz hale geldi. Olayla ilgili olarak yerel yetkililerce bir soruşturma başlatılacağı da duyuruldu. Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemezken, otelin güvenlik sistemleri ve yangın uyarı sistemlerinin durumu da inceleme altına alınacak.

Abano Terme, özellikle termal sularıyla tanınan bir belde olmasıyla bilinirken, bu tür olayların bölgedeki turizmi olumsuz etkileyebileceği endişeleri dile getiriliyor.

Kaynak: Sözcü

İtalya’da Otel Yangını: 45 Kişi Dumandan Zehirlendi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!