1. Haberler
  2. Gündem
  3. İzmir Buca’da Firari Hükümlü Gizli Bölmede Yakalandı

İzmir Buca’da Firari Hükümlü Gizli Bölmede Yakalandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir Buca’da Gizli Bölmede Firari Hükümlü Yakalandı

İzmir Buca'da Gizli Bölmede Firari Hükümlü Yakalandı

İzmir’in Buca ilçesinde, firari hükümlü C.A., polisin gerçekleştirdiği başarılı bir operasyonla banyodaki tuvalet şeklinde tasarlanmış gizli bir bölmede yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, gelen bir ihbar üzerine C.A. ve N.A.’nın ikamet ettiği adrese baskın düzenledi.

Evde yapılan detaylı aramalarda, herhangi bir suç unsuruna rastlanmadı. Ancak, narkotik ekiplerinin dikkatini banyodaki klozetin arkasındaki dekoratif unsurlar ve orada bulunan metal parça çekti. Ekipler, klozetin arkasında iki menteşe olduğunu fark ederek, bu durumun olağan dışı olduğunu düşündü ve detaylı bir inceleme başlattı.

Yapılan çalışmalar sonucunda, tuvalet görünümüne sahip gizli bir bölme olduğu ve bu bölmenin uzaktan kumanda ile açıldığı ortaya çıkarıldı. Bu gizli bölmede, hakkında 2 yıl 8 ay hapis cezası bulunan firari hükümlü C.A. ele geçirilirken, aynı zamanda poşet içerisinde 3 bin 612 sentetik ecza maddesi ve 3 tüfek de ele geçirildi.

Olayın ardından, işlemleri tamamlanan C.A. ve N.A., adliyeye sevk edildi. Çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

Kaynak: Sözcü

İzmir Buca’da Firari Hükümlü Gizli Bölmede Yakalandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!