1. Haberler
  2. Gündem
  3. İzmir Buca’da TIR Kazası: İki Yaralı

İzmir Buca’da TIR Kazası: İki Yaralı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir’in Buca ilçesinde, bir TIR’ın kırmızı ışıkta bekleyen iki otomobilin üzerine devrilmesi sonucu iki kişi yaralandı. Olay, Buca’nın çevre yolunun Batı çıkışında meydana geldi.

Olayla ilgili alınan bilgilere göre, V.T. yönetimindeki 15 PE 360 plakalı, demir yüklü TIR, polis ekipleri tarafından durduruldu. Yapılan kontrollerde, TIR’ın tonaj aşımında bulunduğu tespit edilerek sürücüye para cezası uygulandı. Ancak, polis ekiplerinin aracın otoparka çekileceğini bildirmesiyle birlikte, V.T. TIR ile kaçmaya çalıştı.

Buca Koop Mahallesi 206/5 Sokak’ta, kırmızı ışıkta bekleyen iki otomobile çarpmamak için kaldırıma doğru manevra yapan TIR, bu sırada otomobillerin üzerine devrildi. Olayın ardından çevredeki vatandaşlar durumu hemen yetkililere bildirdi ve sağlık ile polis ekipleri hızlıca kaza yerine sevk edildi.

Çevredekilerin de yardımıyla TIR’ın altında kalan araçlardaki sürücüler kurtarıldı. Yaralanan TIR sürücüsü V.T. ile 35 YEV 47 plakalı otomobilin sürücüsü H.Ç., ambulansla Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazada bir hafif ticari araçta da hasar meydana geldi. Olay anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Kaynak: Sözcü

İzmir Buca’da TIR Kazası: İki Yaralı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!