1. Haberler
  2. Gündem
  3. İzmir Narlıdere’de Okul Bahçesine Araç Girişi

İzmir Narlıdere’de Okul Bahçesine Araç Girişi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir’in Narlıdere ilçesinde, bir özel okulun bahçesine el freni çekilmeyen bir otomobil aniden girdi. Olay, Çatalkaya Mahallesi Tuna Caddesi’nde gerçekleşti. El freni çekilmeyen araç, hareket ederek okulun bahçe kapısını kırıp içeriye daldı. Bu esnada, okulun önünde bulunan iki çocuk ve iki veli, içerden gelen bir öğretmenin ani uyarısıyla son anda kazadan kurtulmayı başardı.

İzmir Narlıdere'de Okul Bahçesine Araç Girişi

Kaza anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, öğretmenin hızlı bir şekilde uyarıda bulunduğu ve insanların kaza anından son anda kaçtığı anlar net bir şekilde kaydedildi. Olay sırasında yaşanan panik anları da kameraya yansıdı. Otomobilin, bahçeye giriş yaparken duvarı kırdığı görülüyor.

Bu talihsiz olayın üzerinden yalnızca 18 gün geçmişken, 1 Ekim tarihinde benzer bir kaza daha meydana geldi. O gün, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu bir araç, aynı okulun bahçe kapısını kırarak içeri girmiş ve bir öğrenci ile iki veliye çarparak yaralanmalarına sebep olmuştu. O kazada yaralıların hayati tehlikesi bulunmazken, okulun bahçe kapısı ve duvarı ciddi hasar görmüş ve sonrasında onarılarak eski haline getirilmişti.

Kaynak: Sözcü

İzmir Narlıdere'de Okul Bahçesine Araç Girişi

İzmir Narlıdere’de Okul Bahçesine Araç Girişi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!