1. Haberler
  2. Gündem
  3. İzmir’de Eski Eşine Ateş Eden Şüpheli İntihar Etti

İzmir’de Eski Eşine Ateş Eden Şüpheli İntihar Etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, 7 Ekim sabahı saat 06.30 civarında İzmir’in Güzeltepe Mahallesi’nde, 8424 Sokak’ta meydana geldi. İşe gitmek için evden çıkan 35 yaşındaki Özge Polat, 1,5 yıl önce boşandığı eski eşi Serkan Yıldız ile karşılaştı. Yıldız, yanındaki tabanca ile Polat’a art arda ateş açarak olay yerinden kaçtı. Polat, ensesinden ve karnından yaralanarak kanlar içinde yere yığıldı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine, olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde çalışan Özge Polat, ambulansla Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. İki çocuk annesi Polat’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

ÇOK SAYIDA SUÇ KAYDI VARMIŞ

Olayın ardından kaçan Serkan Yıldız’ı yakalamak için polis geniş çaplı bir arama çalışması başlattı. Özge Polat’ın, eski eşi hakkında daha önce birçok kez şikayette bulunduğu öğrenildi. Yıldız’ın, eşini yaralama ve çocuğunu alıkoyma suçlamalarıyla bir süre cezaevinde kaldığı, tahliye edildikten sonra ise Polat ve ailesini öldürmekle tehdit ettiği, bu nedenle hakkında 2 ay uzaklaştırma kararı verilmişti.

Serkan Yıldız’ı bulmak için arama çalışmaları sürerken, Şirintepe Mahallesi 8414 Sokak’taki bir su deposundan kötü kokular gelmesi üzerine çevredekiler durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, başında kurşun yarası bulunan bir erkek cesedi ile karşılaştı. Yapılan incelemelerde cesedin firari şüpheli Serkan Yıldız’a ait olduğu ve intihar ettiği belirlendi. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Kaynak: Sözcü

İzmir’de Eski Eşine Ateş Eden Şüpheli İntihar Etti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!