1. Haberler
  2. Gündem
  3. İzmir’de Uyuşturucu Operasyonu: 6 Gözaltı, 2 Tutuklama

İzmir’de Uyuşturucu Operasyonu: 6 Gözaltı, 2 Tutuklama

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir’de Uyuşturucu Operasyonu

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, Bahçelievler Mahallesi’nde bir evde uzun namlulu silah bulunduğu yönünde alınan bir ihbar üzerine, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. İhbarın ardından, bahsi geçen adresin çevresinde titiz bir fiziki takip gerçekleştiren polis, apartmana girip kısa bir süre sonra çıkan iki kişiyi şüphe üzerine durdurdu.

Yapılan incelemelerde, şüpheli Oktay M.’nin üzerinden 2,23 gram, Aslı T.’nin ise peruk kısmında gizlenmiş vaziyette 0,88 gram sentetik uyuşturucu madde ele geçirildi. Ayrıca, Aslı T.’nin elinde bulunan içecek kutusundan da uyuşturucu çıktı. Gözaltına alınan bu iki şahıs, ifadelerinde uyuşturucu maddeleri Önder Ç.’den aldıklarını belirtti.

İfade Sonrası İkinci Baskın

Baskın sonrası elde edilen bilgiler doğrultusunda, ekipler adrese yeniden operasyon düzenledi. Bu baskında, evde bulunan Önder Ç., Sebile K., Şahin K. ve Hasan K. da gözaltına alındı. Evde yapılan detaylı aramada, 21,54 gram sentetik uyuşturucu, ruhsatsız bir pompalı tüfek ve 14 kartuş ele geçirildi.

Polis kamerasına yansıyan görüntülerde, sentetik uyuşturucuyu peruğuna gizleyen kadının, uyuşturucu maddeyi çıkardığı anlar dikkat çekti. Şüphelilerden Hasan K.’nın, uyuşturucu ve uyarıcı madde satın almak, kabul etmek ve bulundurmak suçlarından 2 yıl 1 ay hapis cezasıyla arandığı da belirlendi.

Haklarında adli işlem başlatılan 4 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakılırken, adliyeye sevk edilen Önder Ç. ve Hasan K. tutuklandı.

Kaynak: Sözcü

İzmir’de Uyuşturucu Operasyonu: 6 Gözaltı, 2 Tutuklama
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!