1. Haberler
  2. Medya
  3. İzmit Belediyesi Zabıtan Mahallesi’nde Hizmetlerini İnceledi

İzmit Belediyesi Zabıtan Mahallesi’nde Hizmetlerini İnceledi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmit Belediyesi’nin Zabıtan Mahallesi Ziyareti

İzmit Belediyesi, kentin her köşesinde aktif bir şekilde hizmet vermeye devam ediyor. İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Lütfü Obuz, Muhtarlık İşleri Müdürü Ozan Aksu ve Fen İşleri Müdürü Burak Güreşen, Zabıtan Mahallesi’ni ziyaret ederek burada yapılan çalışmaları inceledi. Ekibe, mahalle muhtarı Ferhat Özcan da eşlik etti.

Son olarak, Erten Okançay Sokak‘ta gerçekleştirilen istinat duvarı ve asfaltlama işlemlerini gözden geçiren ekip, mahalle sakinleri adına Muhtar Özcan’a teşekkürlerini iletti.

Başkan Yardımcısı Obuz’un Değerlendirmeleri

Ziyaretle ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Lütfü Obuz, “Muhtarımızdan gelen tüm talepleri titizlikle inceliyoruz ve kendisiyle sürekli bir koordinasyon içindeyiz. Bu bölgede yaklaşık 200 haneyi etkileyen bir sorun vardı. İzmit Belediyesi olarak bu sorunun giderilmesi için elimizden gelen tüm çabayı göstermeye çalıştık. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Fen İşleri Müdürü Güreşen’den Bilgi

Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Burak Güreşen ise, “İzmit Belediyesi olarak 102 mahallemizde de hizmetlerimize devam ediyoruz. Bu kapsamda Zabıtan Mahallemizde de gerekli çalışmaları gerçekleştirdik. Öncelikle tehlike arz eden duvarın riskli kısımlarını kaldırarak 600 metreküp taş duvar imalatı yaptık. Zemin sıkıştıktan sonra asfaltlama işlemlerimizi gerçekleştirdik. Erten Okançay Sokak’ta ise 500 ton asfalt serimi gerçekleştirdik. Tüm bu çalışmalarımız mahalle halkına hayırlı olsun” dedi.

Mahalle Sakininin Yorumları

Zabıtan Mahallesi sakini İrfan Kartal ise yapılan yol çalışmaları hakkında şunları söyledi: “Dükkanımız önünde gerçekleştirilen yol çalışmasından dolayı İzmit Belediyesine teşekkür ederim. Daha önce bu konuda ciddi sıkıntılar yaşıyorduk. Araç girişleri oldukça zor oluyordu. Şimdi ise güzel bir yol oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

İzmit Belediyesi Zabıtan Mahallesi’nde Hizmetlerini İnceledi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!