1. Haberler
  2. Gündem
  3. Jahrein’in Gözaltı Süreci ve Tahliyesi

Jahrein’in Gözaltı Süreci ve Tahliyesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ahmet Sonuç, sosyal medya platformu X’te ‘Jahrein’ takma adıyla tanınan bir figür, canlı sohbet odasında yaptığı tartışmalı konuşmalar nedeniyle ‘müstehcenlik’ suçlamasıyla gözaltına alınmıştı. 13 Eylül tarihinde tutuklanan Sonuç, dün itibarıyla tahliye edildi. Sosyal medya hesabı Instagram’dan bir fotoğraf paylaşarak “Tahliye” mesajını duyurdu.

Yaşadığı Süreci Anlattı

Tahliyesinin ardından Kick platformunda canlı yayın gerçekleştiren Sonuç, gözaltı süreci hakkında yaşadığı deneyimleri izleyicileriyle paylaştı. Emniyetten adliyeye sevki sırasında yaşadığı süreci şu şekilde aktardı:

Jahrein'in Gözaltı Süreci ve Tahliyesi

  • “Muhabbetim daha önceden var. Bu polislerin hepsini tanıyorum. Antalya Siber’deki kişileri, müdürü dahil olmak üzere iyi tanıyorum. Hatta müdürü de oradaydı. Gayet muhabbet içinde geçiyordu her şey. Onlar da yardımcı olmaya çalışıyordu, unuttuğumuz noktalar varsa onlarla ilgili.”
  • “Bir anda iki üç polis kameralarla dizildi. Orada mizanseni ayarladılar. ‘Şuradan yürüyeceksiniz, çekeceğiz’ dediler. Yürüdük, çektiler. Tam merdivenlere kadar geldik, arkadan bir ses ‘Olmadı, bir daha’ dedi.”
  • “Siber’in müdürü geldi ve dedi ki, ‘Ahmet, başını çok eğmemişsin. Bir daha geçireceğiz. Başımızı eğelim’. ‘Niye?’ dedim. O da dedi ki, ‘Raconu bu. Sen de o lafları söylemeyivereydin’. ‘Peki müdür bey, öyle olsun’ dedim.”

Sonuç, yaşadığı bu olayın ardından toplumsal değerlere olan hassasiyetini dile getirerek, yaşananların kendisi için bir ders niteliğinde olduğunu belirtti.

Kaynak: Sözcü

Jahrein’in Gözaltı Süreci ve Tahliyesi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!