1. Haberler
  2. Dünya
  3. Jennifer Gledhill’in Eşini Vurması ve Cinayet İddiaları

Jennifer Gledhill’in Eşini Vurması ve Cinayet İddiaları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gledhill’in Cinayet İddiaları ve Olayın Seyri

Gledhill'in Cinayet İddiaları ve Olayın Seyri

Jennifer Gledhill’in, eşi Matthew Johnson ile ilişkisi olduğunu öğrenmesinin ardından yaşananlar, oldukça trajik bir cinayet hikayesine dönüştü. İddialara göre, Gledhill, eşinin bu ilişkiyi öğrendiği an, bir tartışma sonucunda Johnson’ı vurdu. Ardından, cesedini bir çatı katındaki saklama kutusuna yerleştirerek evin merdivenlerinden indirdi ve kendi minibüsüne yükledi. Sonrasında, cesedi kuzeye götürüp yakmak üzere bir yere attığı iddia ediliyor.

Olayın detayları, bir tanığın polise verdiği bilgilere dayanıyor. Bu tanık, Gledhill’in kendisine, eşinin ilişkisinden haberdar olduktan sonra onu vurduğunu itiraf ettiğini öne sürdü. İlişkisinin açığa çıkmasının ardından, Matthew Johnson’ın karısıyla yüzleştiği ve bu yüzleşmenin hemen sonrasında, uykusunda vurulduğu iddiaları gündeme geldi.

Gledhill’in cinayeti gizlemeye çalıştığına dair başka kanıtlar da var. Eşinin cep telefonunu parçaladığı ve olayın ardından kamyonetini mülk içinde farklı bir noktaya bıraktığı öne sürülüyor. Eve yapılan detaylı aramada, yeni bir yatak, kan lekeleri olduğu düşünülen izler ve merdivenlerde çamaşır suyu izleri bulundu.

Olaydan birkaç gün sonra, bir tanığın Gledhill’in ailesinin evde temizlik yaptığını belirtmesi üzerine polis, evde kapsamlı bir inceleme başlattı. Bunun yanı sıra, başka bir tanık da Gledhill’in ailesinin yeni bir yatak satın aldığını ifade etti. Çiftin üç çocuğu, şu an Gledhill’in ailesiyle birlikte yaşamaktadır.

Gledhill’in babası Ted Gledhill, DailyMail’e verdiği demeçte, çocuklarına babalarının kaybolduğunu söylediklerini, ancak olayın tüm detaylarını henüz açıklayamadıklarını dile getirdi. Şu anda Gledhill tutuklu bulunmakta ve kefaletle serbest bırakılması mümkün görünmemektedir. Mahkeme tarihi ise henüz belirlenmiş değildir.

Jennifer Gledhill’in Eşini Vurması ve Cinayet İddiaları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!