1. Haberler
  2. Magazin
  3. Jennifer Lawrence İkinci Çocuk Müjdesini Verdi

Jennifer Lawrence İkinci Çocuk Müjdesini Verdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Jennifer Lawrence İkinci Çocuk Müjdesini Verdi!

Jennifer Lawrence İkinci Çocuk Müjdesini Verdi!

Oscar ödüllü ünlü oyuncu Jennifer Lawrence, 2019 yılında sanat galerisi işletmecisi Cooke Maroney ile hayatını birleştirmişti. Çiftin mutlu evliliğine bir bebek daha katılacak! Jennifer Lawrence ve Cooke Maroney, 2018 yılında başlayan ilişkilerini, 2019 yılında gerçekleştirilen özel bir törenle taçlandırmışlardı. Bu anlamlı günde, çiftin yakın arkadaşları ve aileleri de onlara eşlik etmişti.

MUTLU EVLİLİKLERİNE BİR BEBEK DAHA GELİYOR

Jennifer Lawrence ve Cooke Maroney’nin güzel haberleri, hayranları tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. Ünlü oyuncunun, ikinci çocuğunu beklediği öğrenildi. İlk çocuğunu 2022 yılında kucağına alan Lawrence, şimdi bir kez daha annelik duygusunu tatmaya hazırlanıyor. Bu haber, çiftin mutluluğunu katlayarak artırıyor.

ÖZEL HAYATINI GİZLİ TUTUYOR

“X-Men” ve “Açlık Oyunları” serilerinde sergilediği başarılı performansıyla tanınan Jennifer Lawrence, özel hayatını medyadan uzak tutmayı tercih ediyor. İlk çocuğunun doğumunun ardından, “Çocuğumun özel hayatını koruyacağım.” şeklinde bir açıklama yapmıştı. Bu tutumunu, ikinci bebeği için de sürdüreceği anlaşılıyor.

2013 yılında “Umut Işığım” (Silver Linings Playbook) filmindeki etkileyici performansıyla ‘En İyi Kadın Oyuncu Oscar’ını kazanan Lawrence, hamilelik haberlerini Vogue dergisine doğruladı. İkinci bebeğini bekleyen ünlü yıldız, bu mutlu gelişmeyi paylaşarak hayranlarını sevindirdi. Jennifer Lawrence ve Cooke Maroney çifti, bebeklerinin doğumu ile ilgili detayları henüz açıklamasa da, ikinci çocuklarını karşılamaya büyük bir heyecanla hazırlanıyorlar. Çiftin sevenleri, bu sevinç verici haberi coşkuyla karşıladı.

Kaynak: Sözcü

Jennifer Lawrence İkinci Çocuk Müjdesini Verdi

Jennifer Lawrence İkinci Çocuk Müjdesini Verdi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!