1. Haberler
  2. Spor
  3. Jose Mourinho’dan Samsunspor Maçı Sonrası Açıklamalar

Jose Mourinho’dan Samsunspor Maçı Sonrası Açıklamalar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun Açıklamaları

Fenerbahçe’nin teknik direktörü Jose Mourinho, Samsunspor ile 2-2 berabere kaldıkları karşılaşmanın ardından basın mensuplarına önemli değerlendirmelerde bulundu. Maçta yaşanan tartışmalı pozisyonlara da değinen Mourinho, Samsunspor’un ikinci golü öncesinde yaşanan faul iddialarına dikkat çekti ve “Arkadan itme var” ifadelerini kullandı.

‘Zor Bir Haftaydı Bizim İçin’

Mourinho, karşılaşma öncesinde rakip analizi yaptıklarını belirterek, “Bu maça hazırlanırken uzun bir zamanımız vardı ve rakibimizin kaliteleri üzerinde durduk. Gerçekten zor bir haftaydı bizim için. Sadece Cuma günü tam takım olarak antrenman yapabildik. Milli takımdaki oyuncular, yalnızca rejenerasyon çalışmaları gerçekleştirdiler. Bu süreçte oyuncular sahada bazı hatalar yapabiliyorlar. Bu hataları aramızda mutlaka konuşmalıyız. İlk yediğimiz gol, aslında daha önce konuştuğumuz bir goldü. Cuma günü bu konu üzerinde durduk.” dedi.

‘İkinci Gol Bazı Takımlar İçin Faul’

Mourinho, Samsunspor’un ikinci golü hakkında şunları söyledi: “İkinci gol, bazı takımlar için faul, bazıları için ise basit bir pozisyon. Arkadan itme var. Bazı takımlar buna faul derken, bizim için bu durum geçerli olmadı. Çok şey söyleyebilirim ama şu an için susmayı tercih ediyorum. Şimdiden 7 puan kaybettik. Bu kayıpların nasıl ve hangi şartlarda olduğunu tartışmak istemiyorum. Ligin durumundan memnun olup olmadığımızı soruyorsanız, 7 puan kaybettik. Bu kayıplar, doğrudan şampiyonluktaki rakibimize karşı oldu. Şimdi alabileceğimiz kadar puan toplamak zorundayız. Bizim stadyumumuzda böyle bir gol attığımızda, faul mü verilecek yoksa gol mü, bunu göreceğiz.”

Mourinho, maçın seyrine de değinerek, “2-1’den sonra iki net pozisyona girdik. Bu pozisyonları değerlendirebilir ve maçı kazanabilirdik. Sebastian’ın şutu benim açımdan gol gibi görünüyordu. En-Nesyri’nin şutu da neredeyse gol oluyordu. Oosterwolde’nin sakatlığı sonrası Djiku’yu sol bek pozisyonuna çekmek zorunda kaldım. Mert Hakan’ı oyuna alamadım. 2-2, bizim için üzücü bir sonuç.” şeklinde konuştu.

Kaynak: Sözcü

Jose Mourinho’dan Samsunspor Maçı Sonrası Açıklamalar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!