1. Haberler
  2. Spor
  3. Jose Mourinho’nun Fenerbahçe’ye Karşı Avrupa Ligi Performansı

Jose Mourinho’nun Fenerbahçe’ye Karşı Avrupa Ligi Performansı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Jose Mourinho’nun Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe’ye Karşı Performansı

Jose Mourinho, Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe’nin teknik direktörü olarak eski takımı Manchester United’a karşı mücadele etti. Maç 1-1 berabere sona ererken, tecrübeli teknik adam, özellikle gördüğü kırmızı kartla İngiliz basınında yeniden gündem oldu.

YİNE MANŞETLERDE

Karşılaşmanın 57. dakikasında Bright Osayi-Samuel’in ceza sahası içinde düşürülmesi üzerine hakeme itirazda bulunan Mourinho, kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Bu anların ardından Daily Mail gazetesi, “Manchester United’da Jose Mourinho’nun her zaman iki yüzü olduğu söylenir. Bu maçtan önce büyüleyici bir şekilde sahnenin merkezindeydi. Ancak, Şükrü Saracoğlu Stadyumu’ndaki tribünlerde sona eren neşeli Jose, yeniden manşetlere çıktı.” şeklinde bir yorumda bulundu.

‘KIRMIZI KART İÇİN YETERLİYDİ’

Fenerbahçe’nin ikinci yarıda Manuel Ugarte’nin Bright Osayi-Samuel ile olan teması nedeniyle penaltı verilmemesi üzerine Mourinho’nun dördüncü hakem Jeremy Stinat’a ne söylediği merak konusu oldu. Belki de bu durumu asla öğrenemeyeceğiz, ancak Fransız hakem Clement Turpin’in ona direkt kırmızı kart göstermesi için yeterli sebepler bulunduğu ifade edildi.

  • Karşılaşma sonrası en dikkat çekici başlıklardan biri, ünlü İngiliz yayın kuruluşu BBC’den geldi: “Tüm gözler Ten Hag ve Manchester United’da, ama Mourinho yine rol çaldı.”
  • The Telegraph, Portekizli teknik direktörün kırmızı kart görmesine vurgu yaparak, Manchester United’ın uzun süredir galibiyet alamaması durumunu eleştirdi: “Eski United menajerinin, penaltı verilmemesine öfkeyle tepki göstermesi sonucu kırmızı kart gördüğü bir gecede, rakibi Erik ten Hag, kendi takımının Avrupa’da yine başarısız olduğunu gördü. United, son 19 ayda Avrupa’da yalnızca bir kez kazandı.”
  • Guardian ise, “Manchester United, Mourinho’nun kırmızı kart görmesiyle Fenerbahçe ile berabere kaldı.” şeklinde sade bir başlık kullandı.
  • Independent, maç sonucunu “Mourinho eski takımına karşı kırmızı kart gördü, ancak bu durum Erik ten Hag’ın takımındaki devam eden sorunları gölgelemedi.” şeklinde yorumladı.
  • Sun Gazetesi ise, “Portekizli teknik direktör, penaltı kararının ardından saha kenarında ettiği küfürlerden dolayı hakem tarafından oyundan atıldı.” şeklinde iddialarda bulundu.

MOURINHO KAÇ MAÇ CEZA ALACAK?

Mücadelenin gözlemci ve hakemleri, kırmızı kart sonrası Mourinho’nun diyaloglarıyla ilgili ekstra bir rapor düzenlemezlerse, teknik direktörün alacağı cezanın 1 maçı geçmeyeceği belirtiliyor.

Kaynak: Sözcü

Jose Mourinho’nun Fenerbahçe’ye Karşı Avrupa Ligi Performansı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!