1. Haberler
  2. Gündem
  3. Kağıthane’de Silah Operasyonu: 4 Ruhsatsız Tabanca ve 2 Tutuklama

Kağıthane’de Silah Operasyonu: 4 Ruhsatsız Tabanca ve 2 Tutuklama

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Kağıthane’de Silah Operasyonu

İstanbul Kağıthane'de Silah Operasyonu

İstanbul’un Kağıthane ilçesinde, bir kafeye yönelik gerçekleştirilen operasyon, polis ekiplerinin dikkatli çalışmaları sonucu önemli bir başarıya imza attı. İhbar üzerine harekete geçen ekipler, balyozla kırdıkları duvarın arkasında ve bulaşık makinesinde gizlenmiş toplamda 4 ruhsatsız tabanca, 16 şarjör ve 19 silah namlusu ele geçirdi. Operasyon sonrasında gözaltına alınan 2 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kağıthane'de Silah Operasyonu: 4 Ruhsatsız Tabanca ve 2 Tutuklama

Kağıthane Asayiş Büro Amirliği ekipleri, son günlerde Çağlayan’da bir kafede ‘kurşunlama’ ve ‘kasten yaralama’ suçlarına karışan kişilere silah temin edildiği, ayrıca suçta kullanılan silahların namlu ve iğne değişimlerinin yapıldığı bilgisine ulaştı. Bu doğrultuda yapılan ihbarları değerlendiren polis ekipleri, belirtilen kafeye kapsamlı bir operasyon düzenledi.

Operasyonun Detayları

Gerçekleştirilen operasyonda, polis ekipleri balyozla duvarı kırarak içeri girdi. Bu sırada, duvarın arkasında gizlenmiş olan ruhsatsız tabancalar ele geçirildi. Operasyon sırasında, kafedeki bulaşık makinesinin içerisinde de çok sayıda ruhsatsız tabanca bulundu. Bu aşamada, çok sayıda şarjör ve silah namlusuna da el konuldu. Tüm bu gelişmeler, bir cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Şüphelilerin Durumu

Yapılan arama sonucunda iş yerinde bulunan 4 ruhsatsız tabanca, 16 şarjör ve 19 namlu ile birlikte Halil İbrahim Ö. (21) ve Onurhan O. (30) isimli şüpheliler gözaltına alındı. Emniyette ifadeleri alınan bu şüphelilerden Halil İbrahim Ö.’nün, ‘ateşli silahlar kanununa muhalefet’, ‘uyuşturucu madde kullanmak’, ‘uyuşturucu madde ticareti yapmak’ ve ‘evden hırsızlık’ suçlarından sabıkası bulunduğu öğrenildi. Diğer şüpheli Onurhan O.’nun ise yalnızca ‘ateşli silahlar kanununa muhalefet’ suçundan kaydı olduğu belirlendi. Ayrıca, Halil İbrahim Ö.’nün ‘dolandırıcılık’ suçundan da arandığı ortaya çıktı. Her iki şüpheli, adliyeye sevk edilerek tutuklandı.

Kaynak: Sözcü

Kağıthane'de Silah Operasyonu: 4 Ruhsatsız Tabanca ve 2 Tutuklama

Kağıthane’de Silah Operasyonu: 4 Ruhsatsız Tabanca ve 2 Tutuklama
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!