1. Haberler
  2. Medya
  3. Kahramankazan’daki Saldırıda Öldürülen Taksici Murat Arslan

Kahramankazan’daki Saldırıda Öldürülen Taksici Murat Arslan

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Öldürülen Taksici Murat Arslan Kimdir?

Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde bulunan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi (TUSAŞ) tesislerine yönelik gerçekleştirilen bombalı ve silahlı saldırının detayları gün yüzüne çıkmaya başladı. İHA’nın aktardığı bilgilere göre, iki saldırganın olay yerine gasp ettikleri 06 JMT 07 plakalı taksiyle gittiği tespit edildi.

Taksici Murat Arslan Neden Öldü?

Sabah gazetesinin haberine göre, saldırganlar saat 15.00 sularında el ele tutuşarak kendilerine çift görüntüsü vermeye çalıştılar. Daha sonra sırt çantalarıyla TUSAŞ’a 12 kilometre uzaklıkta bulunan Kazan Arslan Taksi Durağı’na giderek “şehir merkezine gitmek istediklerini” ifade ettiler. Erkek saldırgan ön koltukta, kadın saldırgan ise arka koltukta oturdu. Bir süre sonra araç tenha bir bölgeye ulaştığında, kadın saldırgan sigara içme bahanesiyle aracı durdurdu ve çantasından çıkardığı silahla taksi şoförü Murat Arslan’a ateş açtı. Arslan’ı arka koltuğa yatıran erkek saldırgan, direksiyona geçerek yola devam etti.

TUSAŞ önüne geldiklerinde, araçtan inen iki saldırgan etrafa ateş açarak tesise doğru ilerledi. Diğer saldırgan ise giriş kapısına bombalı bir saldırı gerçekleştirdi. Bu olayda taksici Murat Arslan’ın terör örgütü eylemi sırasında gasp edilerek hayatını kaybettiği bildirildi.

Murat Arslan Kimdir?

Şehit olan taksici Murat Arslan ile ilgili bilgiler geldikçe haberimiz güncellenecektir. Murat Arslan’ın kimliği ve yaşamı hakkında daha fazla bilgi edinmek için takipte kalın.

Kahramankazan’daki Saldırıda Öldürülen Taksici Murat Arslan
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!