1. Haberler
  2. Gündem
  3. Kahramanmaraş’ta boşanma davası çıkışı dehşet

Kahramanmaraş’ta boşanma davası çıkışı dehşet

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kahramanmaraş’ta Korkunç Olay

Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde, Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı’nda, boşanma aşamasındaki çiftlerden Dilber K. ile Vedat K. arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı şiddetli bir tartışma çıktı.

Tartışmanın giderek alevlenmesi sonucunda, Vedat K., eline aldığı bıçakla Dilber K.’yi vücudunun farklı bölgelerinden yaraladı. Bu korkunç olay, çevredeki vatandaşlar tarafından fark edilince, hemen durumu yetkililere bildirdiler.

İhbar üzerine olay yerine hızla sağlık ve polis ekipleri intikal etti. Ağır yaralanan Dilber K., olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından, acil olarak Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu kritik olan genç kadının tedavi süreci devam ederken, olayın şüphelisi olan Vedat K. ise polis ekipleri tarafından olay yerinde gözaltına alındı.

Gözaltına alınan zanlı, sorgulanmak üzere emniyet birimine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma derinlemesine sürdürülmekte olup, tanık ifadeleri ve güvenlik kamera görüntüleri incelenmektedir.

Kahramanmaraş’ta boşanma davası çıkışı dehşet
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!