1. Haberler
  2. Medya
  3. Kalpazan Dizisi Başrol Oyuncusu Ali Seçkiner Alıcı’dan Açıklamalar

Kalpazan Dizisi Başrol Oyuncusu Ali Seçkiner Alıcı’dan Açıklamalar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kalpazan Dizisinin Başrol Oyuncusu Ali Seçkiner Alıcı’dan Sürpriz Açıklamalar

Show TV’de yayınlanan, O3 Medya imzalı yeni dizi “Kalpazan”, ilk bölümüyle izleyicilerden büyük beğeni topladı. Dizinin başrol oyuncularından Ali Seçkiner Alıcı, projenin merakla beklenen yeni bölümlerine ilişkin çarpıcı yorumlarda bulundu.

Kalpazan’a katılma sürecinde senaryonun ve oyuncu kadrosunun gücünün etkili olduğunu vurgulayan Alıcı, canlandırdığı İrfan karakterini şu şekilde tanımladı:

“İrfan; orta halli, kendi yağında kavrulan, halim selim, mütedeyyin dediğimiz bir insan, imam ve aile babası. Sıra dışı meziyetleri ya da belirgin kusurları olmayan, sıradan, ortalama biri. Hepimizin yanında yöresinde tanıdığı, bildiği insanlardan biri.”

Kalpazan’ın ilk bölümden bu kadar ilgi çekeceğini önceden tahmin ettiğini belirten Seçkiner, bunun sebebinin özgün senaryo olduğunu ifade etti:

“Evet, bekliyordum çünkü hikaye gerçekten çok özgün ve doğurgan. Sıradanlık taşıyan pek çok senaryonun yanında, bu dizi belirgin bir ayrıcalığa sahip. Gelecek bölümlerde hikaye derinleşip gelişirken, karakteri de koruyarak izleyicileri şaşırtmaya devam edecek.”

Dizinin mottosu olan “İnsan paranın sahtesini yapar, para da insanın…” ifadesi hakkında ünlü oyuncu şu şekilde yorumda bulundu:

“Para dediğimiz kavram, hem dünyada hem de ülkemizde giderek bir araç olmaktan çıkıyor ve insanların çeşitli durumlarını olumsuz yönde etkileyen bir amaç haline geliyor. Ekonomik zorluklar ve toplumsal sorunlar, insanların parayla olan ilişkilerini sağlıklı bir şekilde kurmalarını zorlaştırıyor. Bu durum, ortalama bir insanda bulunan bazı erdemlerin yitirilmesine neden oluyor. Yani dizimizin mottosunda belirtilen sahteciliği, sıradan bir olgu haline getiriyor.”

Dizinin etkileyici kadrosunda Timuçin Esen, Çağlar Ertuğrul, Şükran Ovalı, Deniz Baysal, Sarp Akkaya, Deniz Hamzaoğlu, İlker Kızmaz, Çağla Naz Kargı, İlker Yağız Selçuk, Ali Seçkiner Alıcı ve Osman Alkaş gibi isimler yer alıyor. “Kalpazan”, her Pazartesi saat 20.00’de Show TV’de izleyicileriyle buluşuyor.

Kalpazan Dizisi Başrol Oyuncusu Ali Seçkiner Alıcı’dan Açıklamalar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!