1. Haberler
  2. Medya
  3. Kalpazan Dizisi İzleyicilere Merhaba Dedi

Kalpazan Dizisi İzleyicilere Merhaba Dedi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kalpazan Dizisi İlk Bölümle Ekranlara Merhaba Dedi

Show TV’de yayınlanan ve O3 Medya’nın yapımcılığını üstlendiği merakla beklenen dizi ‘Kalpazan’, soluksuz izlenen ilk bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi. İlk bölümün hemen ardından ikinci bölüm tanıtımı da izleyicilerle buluştu. Yayınlanan tanıtımda, Adem’in Canan’dan her şeyi düzeltmek için zaman istemesi, Canan’a pek inandırıcı gelmiyor. Adem ve Kartal’ın para basma hazırlıklarıyla birlikte aksiyon dolu sahnelerin habercisi olan yeni bölümde, Ayşe komiserin de kendisine çarpan kişinin peşini bırakmaması, izleyicilerin merakını artırıyor.

Kalpazan dizisinin 2. bölüm fragmanı, birinci bölümün hemen ardından paylaşıldı. Yeni bölümde yer alan önemli detaylar fragmanda izlenebilir. “Sen doğuştan kalpazanmışsın…”

2. Bölüm Tanıtımı 🕵️‍♂️ #Kalpazan yeni bölümüyle Pazartesi 20.00’de Show TV’de! @kalpazantv

Dizinin ilk bölümünde, Adem sıradan bir hayat süren bir memurdu. İki çocuğu ve eşiyle birlikte, darphanede çalışarak erdemli, kibar ve etik değerlere uygun bir yaşam sürmeye çalışıyordu. Ancak paranın belirlediği zorlu yaşam koşulları ve aile babası olarak üstlendiği sorumluluklar onu sıkıştırmaya başlamıştı. Oğlu Arda, akran zorbalığına maruz kaldığında, onu mutlu etmek ve geçmişte para tasarlayan bir sanatçı olduğunu kanıtlamak için bir girişimde bulundu. Bu süreçte, darphanede oğlu Arda’nın fotoğrafının yer aldığı paralar bastı. Ancak bu durum, baba ve oğul arasında bir sır olarak kalamadı; Arda, okulda bu paraları gösterince her şey açığa çıktı.

Adem, işini kaybetti ve hayatı aniden altüst oldu. Tam da bu sırada, Adem’in uzak durduğu üçkâğıtçı kardeşi Kartal ile yolları kesişti. Kartal, kolay yoldan para kazanmak için her türlü yöntemi deneyen biriydi ve Adem’in tam zıttıydı. Kartal, Adem’i de kolay yoldan para kazanması için ikna etmeye çalışırken, Adem evini kaybetmenin eşiğindeydi. Ev tutmak için son umudu olan Canan’ın altınlarının çalınmasıyla Adem, her şeyini kaybetme noktasına geldi. Paranın tüm değerleri belirlediği bir dünyada, ahlaken temiz kalmanın mümkün olup olmadığını sorgulamak zorunda kalan Adem, altüst olan hayatını toparlayabilecek miydi? Kardeşi Kartal’ın dediği gibi “kalpazan” olabilecek miydi?

Kalpazan dizisinin kadrosunda; Timuçin Esen (Adem), Çağlar Ertuğrul (Kartal), Şükran Ovalı (Canan), Deniz Baysal (Ayşe), Sarp Akkaya (Tarık), Deniz Hamzaoğlu (Bulgary Bayram), İlker Kızmaz (Sinan), Çağla Naz Kargı (Naz), İlker Yağız Selçuk (Arda), Ali Seçkiner Alıcı (İrfan) ve Osman Alkaş (Orhan) gibi başarılı isimler yer alıyor.

Kalpazan, yeni bölümüyle Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de izleyiciyle buluşacak!

Kalpazan Dizisi İzleyicilere Merhaba Dedi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!