1. Haberler
  2. Medya
  3. Kalpazan Dizisi ve Deniz Hamzaoğlu’nun Başarı Açıklamaları

Kalpazan Dizisi ve Deniz Hamzaoğlu’nun Başarı Açıklamaları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kalpazan Dizisi ve Deniz Hamzaoğlu’nun Açıklamaları

Show TV’de yayınlanan ve O3 Medya imzalı olan Kalpazan dizisi, izleyicilerin kalplerine dokunan ilk bölümüyle büyük bir ilgi gördü. Dizi, övgü dolu yorumlar alarak dikkat çekti. Bu projede Bulgary Bayram karakterini canlandıran Deniz Hamzaoğlu, dizinin başarısına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Başarılı oyuncu, Mehmet Ada Öztekin’in kreatif yapımcılığında ve Uğur Karaaslan’ın yönetmenliğinde hayata geçirilen Kalpazan senaryosunu okur okumaz çok beğendiğini ifade etti. Hamzaoğlu, projeyi şu sözlerle anlattı:

“Senaryosunu çok beğendim; zengin karakterlerle dolu olması bize geniş bir oyun alanı sunuyor. Bulgary Bayram ile benzer yönlerim olduğunu söyleyemem. Sevimli görünse de, aslında pek tekin biri değil. Etrafımızda böyle karakterler çok fazla bulunuyor.”

Dizinin hazırlık süreci ve elde edilen başarı hakkında da konuşan Hamzaoğlu, şu ifadeleri kullandı:

“Çok ciddi ve titiz bir hazırlık sürecinin sonucunda, tesadüf olmayan bir başarı elde ettik. Sürpriz bozmadan anlatmak zor ama olaylar her bölüm daha da karışacak diyebilirim.”

Dizinin mottosu olan “İnsan paranın sahtesini yapar, para da insanın.” sözüne de değinen Deniz Hamzaoğlu, bu konuda “Doğru söze ne denir?” şeklinde yorum yaptı.

Kalpazan dizisinde yer alan güçlü oyuncu kadrosu ise dikkat çekiyor. Timuçin Esen, Çağlar Ertuğrul, Şükran Ovalı, Deniz Baysal, Sarp Akkaya, Deniz Hamzaoğlu, İlker Kızmaz, Çağla Naz Kargı, İlker Yağız Selçuk, Ali Seçkiner Alıcı ve Osman Alkaş gibi isimler projede rol alıyor.

Dizi, her Pazartesi günü saat 20.00

Kalpazan Dizisi ve Deniz Hamzaoğlu’nun Başarı Açıklamaları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir