1. Haberler
  2. Dünya
  3. Kamala Harris’in Atlanta’daki Büyük Mitingi

Kamala Harris’in Atlanta’daki Büyük Mitingi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kamala Harris’den Büyük Miting

Kamala Harris'den Büyük Miting

ABD’de yaklaşan seçimler heyecanı artırırken, Demokratların başkan adayı Kamala Harris, ünlü isimlerle dolu büyük bir mitinge ev sahipliği yaptı. Eski Başkan Barack Obama ile ilk kez kampanyası kapsamında aynı sahneyi paylaşan Harris, Atlanta’daki mitingde özellikle siyah seçmenlere hitap ederek artan fiyatlarla mücadele edeceğine dair güçlü bir mesaj verdi.

“Biz gelecek için mücadele ediyoruz.” diyerek konuşmasına başlayan Harris, “Ben orta sınıftan geliyorum ve geldiğim yeri asla unutmayacağım.” ifadeleriyle kendi yaşam hikayesini de paylaştı. Konuşmasında, kadınların hakları arasında yer alan kürtaj hakkına da destek vererek, bu konunun önemini vurguladı.

Mitingde, ünlü oyuncu Samuel L. Jackson, yönetmenler Spike Lee ve Tyler Perry gibi isimler de yer aldı. Müzik dünyasının efsane ismi Bruce Springsteen ise şarkılarıyla kalabalığı coşturdu, miting atmosferini daha da hareketlendirdi.

Barack Obama, mitingde sahneye çıkarak Cumhuriyetçi aday Donald Trump’ın yetersiz bir lider olduğunu belirtti. Anketlere göre, Kamala Harris son dönemde siyah seçmenler arasında desteğini kaybetme riskiyle karşı karşıya. Bu nedenle, Demokratların seçim kampanyası, son dönemlerde siyahların yoğun olarak yaşadığı bölgelere yoğunlaşmış durumda.

Kaynak: Sözcü

Kamala Harris’in Atlanta’daki Büyük Mitingi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!