1. Haberler
  2. Dünya
  3. Kamala Harris’in Fox News Röportajında Tartışmalı Anlar

Kamala Harris’in Fox News Röportajında Tartışmalı Anlar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kamala Harris’in Fox News Röportajı: Hararetli Tartışmalar

ABD Başkan Yardımcısı ve Demokrat Parti’nin başkan adayı Kamala Harris, medya eleştirilerinin en yoğun olduğu Fox News kanalına verdiği ilk röportajda dikkat çekici anlar yaşandı. Röportaj, Harris’in Bret Baier ile yasa dışı göç, Cumhuriyetçi başkan adayı Donald Trump ve mevcut Başkan Joe Biden’ın zihinsel durumu gibi konular üzerine yaptığı tartışmalarla doluydu.

Röportaj, Harris’in göçmenlik konusuyla başlamasıyla ısındı. Baier, Harris’e, yasa dışı yollarla ABD sınırını geçen ve gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan bir göçmen tarafından hayatını kaybeden 12 yaşındaki Jocelyn Nungaray‘ın annesini gösteren duygusal bir video izletti. Bu video, izleyicilerin duygularını harekete geçirdi.

Baire, Harris’e, yasa dışı göçmenler tarafından öldürülen Amerikalıların ailelerinden özür dilemesi gerekip gerekmediğini sordu. Harris, bu soruya “Onun kaybı için çok üzgünüm. Bunlar gerçekten trajik vakalar,” şeklinde yanıt verdi. Ayrıca, Baier, Harris’e 2019 yılında sınır geçişlerinin suç olmaktan çıkarılması gerektiği yönündeki duruşunu da hatırlattı.

Bu noktada Harris, sınır geçişlerinin suç olmaktan çıkarılmasına karşı olduğunu belirterek, “Bunu başkan yardımcısı olarak yapmadım, başkan olarak da yapmam,” dedi. Harris, Trump’ı bu yılın başında Kongre’deki Cumhuriyetçileri bir sınır anlaşmasını oylamaya ikna etmemekle suçlayarak, “(Donald Trump) Bir sorunu çözmek yerine bir sorun üzerinden aday olmayı tercih etti,” ifadesini kullandı.

Baire’in, Başkan Biden’ın zihinsel durumuna yönelik soruları ise Harris tarafından geçiştirildi. Biden’ın akli melekelerinin “azalmış göründüğünü” ilk ne zaman fark ettiği sorulduğunda, Harris, Biden’ın Amerikan halkı adına kritik kararlar alırken muhakeme ve deneyime sahip olduğunu savundu. Konuyla ilgili daha fazla soru geldiğinde ise Harris, “Joe Biden oy pusulasında yok, Donald Trump ise var,” cevabını verdi.

Kaynak: Sözcü

Kamala Harris’in Fox News Röportajında Tartışmalı Anlar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!