1. Haberler
  2. Gündem
  3. Kaman Ceviz Kültür ve Sanat Festivali’nde Şiddet Olayı

Kaman Ceviz Kültür ve Sanat Festivali’nde Şiddet Olayı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaman Ceviz Kültür ve Sanat Festivali’nde Yaşanan Şiddet Olayı

Kaman Cumhuriyet Meydanı’nda bu yıl 33’üncüsü gerçekleştirilen Kaman Ceviz Kültür ve Sanat Festivali’nde, sahne alan popüler şarkıcı Sefo’nun konserine katılan Fatma Banu Çoban, yer sırası yüzünden bir tartışmanın ortasında kaldı. Tartışma, AKP Keskin Gençlik Kolları Başkanı Melih Ünlüer tarafından şiddete dönüşerek, Çoban’ın darbedilmesine yol açtı. Olayın ardından Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ameliyat olan Çoban, iki gün sonra taburcu edildi. Ünlüer ise ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

“YUMRUK ATTI, YERE DÜŞTÜM”

Ameliyat sonrası yaşadığı olayın detaylarını paylaşan Fatma Banu Çoban, şunları söyledi: “Yanında bulunan eşi, ‘Burası bizim yerimiz, nasıl geçersiniz?’ şeklinde sözler sarf etti. Ben de bu alanın boş olduğunu belirttim. Ancak, beyefendinin kolu birkaç kez bana değdi. Kendisine uyarıda bulundum ama hiç oralı olmadı. Başka bir genç, eşine yanlışlıkla temas ettiği için, ‘Sen benim eşime nasıl temas edersin?’ diyerek onu tehdit edercesine uyardı ve bir kart çıkarıp gösterdi. Daha sonra yer nedeniyle benimle uygun olmayan bir üslupla konuşmaya başladı. Kendisine, ‘Sevgilinize söyler misiniz, daha uygun konuşsun bizimle?’ dedim. Ancak kadın, ‘Sen benimle nasıl böyle konuşursun?’ diyerek yakamdan çekti. Tam ‘Siz ne yapıyorsunuz?’ diyecektim ki eşi Melih Ünlüer bana yumruk attı ve yere düştüm. Yumruğu yüzümün sağ kısmına geldi. Zaten yumruğu benim yüzüm kadardı, çünkü kendisi oldukça cüsseli biriydi. Daha sonra ayağa kalktım. Yanımdaki arkadaşım, ‘Abla yüzün!’ dedi. Önce anlamadım ama yüzüme dokunduğumda kan revan içindeki yüzümü gördüm. O sırada etraftan kimse yardım etmedi; oldukça itiş kakış yaşandı çünkü kadın üstüme geliyordu.”

“KIZA NASIL VURDUM DİYE BİR DE ÖVÜNÜYORMUŞ”

Fatma Banu Çoban, konuşmasına devam ederek, “Beni polisin yanına götürdüler. Daha sonra polisler beni ambulansa taşıdı. Ambulansın önünde beklerken, beyefendi eşini Kırıkkale’ye gönderdi. Kendisi de konser alanında, ‘Nasıl vurdum kıza’ şeklinde övünerek konuşuyormuş. Kuzenim, onu bu şekilde konuşurken görmese belki de şahsı bulamayacaktık. Melih Ünlüer, bizi asla görmediğini ve tanımadığını iddia ediyor. Üzerimde kan lekesi olmasına rağmen olayı inkar etmeye devam ediyor. Ben eşinden de şikayetçi oldum. Kadın ise, ‘Ben de onlardan şikayetçiyim, onlar da beni darbetti’ diyormuş. Madem ben seni darbettim, neden hastaneye gidip darp raporu almadın?” diyerek tepkisini dile getirdi.

GÖREVİNE SON VERİLDİ

Çoban, 5 ay sonra tekrar ameliyat olacağını da belirterek gözyaşlarına hakim olamadı. Ayrıca, olayın ardından Keskin Gençlik Kolları Başkanı Melih Ünlüer’in görevine son verildiği bilgisi edinildi.

Kaynak: Sözcü

Kaman Ceviz Kültür ve Sanat Festivali’nde Şiddet Olayı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!